укр eng
 

Центр медіації

ЦЕНТР МЕДІАЦІЇ КТПП

Про зацікавленість і підтримку владою законодавчого врегулювання медіації в Україні свідчать факти включення Кабінетом Міністрів цього питання у власні плани роботи.

Так, відповідно до пунктів 9, 10 Плану дій щодо імплементації кращих практик якісного та ефективного регулювання Міністерству юстиції України доручено супроводження у Верховній Раді України проекту Закону України “Про медіацію” (реєстраційний номер 3665) з метою запровадження медіації в Україні

Враховуючи це, ТПП України за підтримки Партнерського проекту між Асоціацією торгово-промислових палат Німеччини (DIHK) створює мережу центрів бізнес-медіації в системі ТПП, проводить спільні засідання з партнерами для просування медіації, як альтернативного способу вирішення конфліктів бізнесу, у тому числі у спорах з фіскальними державними органами.

Наприкінці 2016 року було проведено круглий стіл на тему: «Медіація, як один із ефективних засобів розв’язання фіскальних спорів», на якому були презентовані бачення експертів щодо можливої моделі та дилем медіації у фіскальній сфері в Україні, розглянуті питання щодо місця та ролі ТПП у сфері посередництва (медіації) між бізнесом та владою, розглянуто діяльність Центрів бізнес-медіації при ТПП в Україні та світі.

За підсумками обговорення прийнято Резолюцію Круглого столу, яку ТПП України надіслала Супровідним листом до Міністерства фінансів України, Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Державна фіскальна служба України, Міністерства юстиції України. Чекаємо на відгуки!

Читайте також:Центр медіації КТППОновлено Реєстр медіаторів КТППБізнес-медіатори КТПП! Поповнення у Реєстрі!Центр медіації при КТПП разом з Українським центром медіації провели майстер клас на тему "Нестандартні техніки успішних переговорів"Новини від Центру медіації КТППКруглий стіл «Практичні питання застосування медіації в кредитно фінансовій сфері України».В гостях у КТПП Білл Марш, провідний європейський медіатор, посередник у комерційних спорах в інвестиційному банкінгу, страхуванні.Медіація у трудових правовідносинахЗаконодавці та громадскість обговорюють Проект Закону "Про медіацію в Україні"НОВИНИ МЕДІАЦІЇ

Відділи

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis