укр eng
 

Центр медіації

Рішенням Президії КТПП на сайт 03.10.17

Це – Гетманчук Євген  – засновник і керівник консалтингової компанії «Getmanchuk Group», бізнес тренер, психотерапевт, коуч,  сертифікований спеціаліст по фасилітації, проведенню стратегічних сесій і медіації 

та

Наталя Савченко – начальник відділу ЗЕД ТОВ з ІІ «Хенкель Баутехнік (Україна)». Спеціалізація: корпоративні правовідносини, спори у сфері ведення бізнесу (торгівля, будівництво, виробництво, надання послуг), ЗЕД, надання послуг, внутрішньо-організаційні спори.

 

В Україні вже  є понад 120 спеціалістів в галузі бізнес медіації, які  отримали ексклюзивну  спеціальну  підготовку за європейським  стандартом по Програмі бізнес-Академії м. Вестергам  та отримали міжнародно визнаний  Сертифікат Академії м. Вестергам ТПП Мюнхену і Верхньої Баварії (Німеччина).

 

Це стало можливим завдяки Українсько-німецькому Проекту між Асоціацією торгово-промислових палат Німеччини (DIHK), Торгово-промисловою палатою України и 4-ма регіональними ТПП  (Керівник Проекту - Фолькер Штьоцнер).

 

В даний час Реєстр  медіаторів КТПП складається з 20 осіб і ми не плануємо найближчим часом зарахування нових бізнес медіаторів, тому що  досягли оптимального і збалансованого набору фахівців, які здатні проводити медіацію у різних сферах – фінансовий сектор, корпоративні правовідносини, спори у галузі господарського права і зовнішньоекономічних зносин, внутрішньо-організаційні  і  міжособистісні  стосунки, тощо.

 

Запрошуємо скористатись послугами  бізнес медіаторів КТПП!

 

Центр медіації КТПП

м. Київ, вул.. Б. Хмельницького, 55, 01601

www.kiev-chamber.org.ua

E-mail: lsiz@kcci.org.ua

t.+380504461819 ,  044 4820917

Читайте також:Центр медіації КТППОновлено Реєстр медіаторів КТППБізнес-медіатори КТПП! Поповнення у Реєстрі!Центр медіації при КТПП разом з Українським центром медіації провели майстер клас на тему "Нестандартні техніки успішних переговорів"Новини від Центру медіації КТППЦЕНТР МЕДІАЦІЇ КТППКруглий стіл «Практичні питання застосування медіації в кредитно фінансовій сфері України».В гостях у КТПП Білл Марш, провідний європейський медіатор, посередник у комерційних спорах в інвестиційному банкінгу, страхуванні.Медіація у трудових правовідносинахЗаконодавці та громадскість обговорюють Проект Закону "Про медіацію в Україні"

Відділи

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis