укр eng
 

Пошук партнерів: презентації та зустрічі

Фахівці Київської ТПП провели для Спілки жінок - фермерів України вебінар з питань експорту

22 грудня 2020 року відділом підтримки експорту КТПП було проведено онлайн-вебінар для членів Спілки жінок - фермерів України з питань експорту продукції за кордон.
Учасників заходу привітав віце-президент КТПП Коляденко В.А., якій висловив сподівання на найскоріше повернення до звичайного робочого ритму і запросив членів Спілки до плідної співпраці у 2021 році.

Спікерами заходу були Олексій Грушецький - Радник директора ДУ "Офіс з просування експорту України" та Юлія Клопотюк - начальник відділу митно-брокерських послуг компанії Заммлер.
У заході прийняло участь 36 підприємців, які були зацікавлені отримати відповіді на такі питання:
1.        проблеми і бар’єри з якими стикаються експортери;
2.        очікування і перспективи розвитку ринку меду; пріоритетні країни і існуючи ризики;
3.        інструменти Офісу з просування експорту України для допомоги малому і середньому бізнесу;
4.        пошук партнерів за кордоном;
5.        плани Офісу і очікування на 2021 рік.
6.        інформування учасників щодо умов виробництва, сертифікації і отримання усіх дозвільних документів на території України;
7.      вимоги законодавства України щодо експорту меду:
-        до країн Європи;
-        до інших країн світу;
8.        вимоги до якості товару і перелік необхідних сертифікатів.



Приємна атмосфера вільного спілкування і отримання відповідей на запитання - це основні риси сьогоднішнього ділового заходу. За бажанням учасників виникла необхідність продовжити спілкування і у подальшому отримати відповіді на логістичні питання та ті, що пов'язані зі страхуванням ризиків експортерів.
Наступні заходи з питань експорту для членів Спілки жінок-підприємців України плануються вже наприкінці січня 2021 року.

Читайте також:Чому підприємцям варто звертатись до відділу підтримки експорту Київської ТПП?Співпраця з Катаром: нові експортні можливості для українських підприємцівУкраїнські експортери провели переговори з представниками торговельних мереж ОАЕДвостороннє партнерство завдяки Київській торгово-промисловій палатіКиївська торгово-промислова палата – інструмент до виходу на зовнішні ринкиМожливості виходу на ринок ОАЕ під час В2В переговорівКиївська торгово-промислова палата сприяє малому бізнесу України вийти на ринок ОАЕУкраїна буде реалізовувати спільні IT проєкти з УзбекистаномСпівпраця з Італією як інструмент пошуку успіхуПрактичні кроки в реалізації співпраці із Узбекистаном

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis