укр eng
 

Пошук партнерів: презентації та зустрічі

Практичні кроки в реалізації співпраці із Узбекистаном

 На прохання представників Посольства Республіки Узбекистан в Україні, 3 листопада у Київській торгово-промисловій палаті відбулася зустріч віце-президента КТПП Володимира Коляденко та начальника відділу підтримки експорту Алли Ромашко з Першим секретарем Посольства Республіки Узбекистан паном Абдурахмоном Махмудовим і Радником з торгово-економічних питань паном Бабуром Расуловим.

Передумовою цієї зустрічі послужив дуже теплий і обнадійливий, щодо посилення  двосторонньої співпраці між підприємцями обох країн, візит до Київської палати 13 жовтня Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Узбекистан в Україні, пана Алішера Курманова.

Учасники зустрічі обговорили розширені можливості посилення двосторонньої співпраці, навіть в умовах, пов'язаних  з вірусною пандемією, які змушують сьогодні дистанціюватися і застосовувати різні форми онлайн-комунікації. Саме реалізацію важливих проектів у напрямку забезпечення безпеки і надійності роботи у режимах онлайн було однією з пропозицій, яку Київська палата запропонувала узбекистанським друзям, маючи позитивний досвід реалізації подібних проектів у країнах, які межують з Узбекистаном.

Також сторони обговорили можливості співпраці у аграрному та сільскогосподарському секторах. Були озвучені наявні інвестиційні проекти. Представники Посольства Узбекистану повідомили про Постанову про приватизацію, яку найближчим часом буде оприлюднено.

Володимир Коляденко запропонував розглянути можливість візиту української делегації підприємців до Узбекистану навесні 2021 року.

Нагадаємо, 13 жовтня у Київській торгово-промисловій палаті  відбулася робоча зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером Курмановим. Сторони зустрілися з метою налагодити активну взаємодію між Посольством Республіки Узбекистан в Україні й Київською торгово-промисловою палатою та її членами, а також визначити перспективи розвитку торгово-економічних відносин між двома країнами.

Новий імпульс розвитку традиційного українсько-узбецького співробітництва

Читайте також:Чому підприємцям варто звертатись до відділу підтримки експорту Київської ТПП?Співпраця з Катаром: нові експортні можливості для українських підприємцівУкраїнські експортери провели переговори з представниками торговельних мереж ОАЕДвостороннє партнерство завдяки Київській торгово-промисловій палатіКиївська торгово-промислова палата – інструмент до виходу на зовнішні ринкиМожливості виходу на ринок ОАЕ під час В2В переговорівКиївська торгово-промислова палата сприяє малому бізнесу України вийти на ринок ОАЕФахівці Київської ТПП провели для Спілки жінок - фермерів України вебінар з питань експортуУкраїна буде реалізовувати спільні IT проєкти з УзбекистаномСпівпраця з Італією як інструмент пошуку успіху

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis