укр eng
 

Пошук партнерів: презентації та зустрічі

Відділ підтримки експорту Київської ТПП активно просуває вітчизняну продукцію на зовнішні ринки

Особлива увага приділяється новим, перспективним підприємствам-членам палати.

 4 серпня 2020 року відбулася зустріч українських підприємців - членів КТПП з представником ТПП України в ОАЄ паном Бахтарі Хедіятолахом.

Відділом підтримки експорту КТПП було розповсюджено інформацію щодо експортних можливостей українських підприємців, зокрема підприємства – виробника антисептичної продукції ТОВ "Він Стрім" та Фермерського господарства "Агроравлик". 

Оперативна реакція з боку представника ТППУ в ОАЄ дозволила у короткий час організувати зустріч підприємців. Начальником відділу підтримки експорту  КТПП пані Ромашко А.А організовано ділові поїздки, під час яких керівники цих українських підприємств ознайомили пана Хедіятолаха з виробництвом,  існуючим асортиментом продукції та надали відповіді на всі запитання. Також сторони обговорили можливі шляхи виходу вітчизняної продукції на арабський ринок і заручилися підтримкою пана Бахтарі, якій сказав, що у запропонованих проектах є всі шанси на життя.

Варто зазначити, що ці українські підприємства нещодавно стали членами КТПП, вони дуже молоді як за віком своїх засновників, так і за часом свого існування, але любов до своєї справи є такою великою, що за короткий час було зроблено неможливе. Це дуже помітно і це також відзначив пан Хедіятолах. 

Саме такі підприємці і потребують нашої максимальної уваги та допомоги.

Сподіваємось, що найближчим часом можна буде побачити на полицях арабських торговельних закладів цю корисну і сучасну  українську продукцію.

Читайте також:Чому підприємцям варто звертатись до відділу підтримки експорту Київської ТПП?Співпраця з Катаром: нові експортні можливості для українських підприємцівУкраїнські експортери провели переговори з представниками торговельних мереж ОАЕДвостороннє партнерство завдяки Київській торгово-промисловій палатіКиївська торгово-промислова палата – інструмент до виходу на зовнішні ринкиМожливості виходу на ринок ОАЕ під час В2В переговорівКиївська торгово-промислова палата сприяє малому бізнесу України вийти на ринок ОАЕФахівці Київської ТПП провели для Спілки жінок - фермерів України вебінар з питань експортуУкраїна буде реалізовувати спільні IT проєкти з УзбекистаномСпівпраця з Італією як інструмент пошуку успіху

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis