укр eng
 

Комітет з питань безпеки ведення бізнесу

У Київській ТПП обговорили необхідність реформування судово-експертної діяльності в України

21.06.2017 р. у приміщенні Київської ТПП було проведено круглий стіл Комітету з питань безпеки ведення бізнесу «Реформування судово-експертної діяльності: актуальні питання для підприємницької спільноти та судових експертів».

Учасники Круглого столу обговорили необхідність реформування судово-експертної діяльності в України, шляхи розвитку судово-експертної діяльності в Україні, а також  законопроект «Про судово-експертну діяльність в Україні» №6264 Народного депутата України Лапіна Ігоря Олександровича.

У заході взяли участь: Лапін Ігор Олександрович - народний депутат України, представники НДЦ судових експертиз з питань інтелектуальної власності, юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіки С. Дем’янчука, Вищої школи адвокатури, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, експертів, адвокатів, а також члени Комітету з питань безпеки ведення  бізнесу при КТПП.

Детальніше можна ознайомитись тут.

Читайте також:Фіктивне підприємництво декриміналізовано. Що далі?Рецензування висновків судових експертів: бути чи не бутиРецензія на висновок експерта – баласт чи рятувальний круг для бізнесу?На засіданні Комітету з питань безпеки ведення бізнесу розглянули новели у законопроекті через введення монополії державних спеціалізованих експертних установРекомендації щодо дотримання умов законодавства внаслідок внесення змін до Закону «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність»Введення монополії державних спеціалізованих експертних установ – загроза бізнесу і спроба позбавлення громадян права на справедливий судЗакони «маски-шоу стоп» та «маски-шоу стоп 2». В чому позитив для бізнесуСпільне засідання Комітетів з питань промисловості та з безпеки бізнесу - вирішення актуальних питань між представниками вітчизняного бізнесуНа засіданні Комітету з питань безпеки ведення бізнесу підвели підсумки роботи за 2016 рікЧергове засідання Комітету з питань безпеки ведення бізнесу Київської торгово-промислової палати, яке відбулося 27 березня 2017 року, підвело підсумки роботи Комітету за 2016 рік.

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis