укр eng
 

Інформація партнерів

Проект Представництва ЄС в Україні про зону вільної торгівлі України з ЄС U open EU

Проект Представництва ЄС в Україні про перспективи та переваги зони вільної торгівлі U open EU націлений донести важливу інформацію про економічну співпрацю України та Європейського Союзу до кожного українця.

На сторінках інформаційного ресурсу ви знайдете новини про можливості, що з'являються в представників малого та середнього бізнесу в ході розвитку партнерських відносин з ЄС, коментарі вітчизняних і міжнародних експертів, урядовців, бізнесменів та активістів, історії успішних українських експортерів, цікаві відеоролики з представниками українського бізнесу, які вже працюють з європейськими партнерами. А ще ресурс забезпечить вас офіційною інформацією щодо зростання експортних показників, нововведень у сертифікації товарів та анонсами подій, про які важливо знати. Приєднуйтесь до U open EU!

Презентація Представництва ЄС в Україні 

Читайте також:«Вибір року» в Україні запрошує торгові марки виробників позмагатись за статус №1 у своїй нішіМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуДіти, що постраждали від війни в Україні, проходять безкоштовну реабілітаціюОстанні тижні реєстрації на курс «Девелопмент нерухомості»Серія вебінарів на тему: «Можливості залучення безповоротної фінансової допомоги для бізнесу»Головне видання для менеджерів природоохоронної діяльностіЧлен Київської ТПП підприємство «Київполіграфмаш» розробили нову модель флексодрукарської машиниКомпанія ADELIX розробила безконтактний сканер температури TS-50 для оперативного і безпечного вимірювання температури тіла людини в пропускних системах контролю доступуЛіквідація ТОВ, як закрити компанію

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis