укр eng
 

Інформація партнерів

Член Київської ТПП підприємство «Київполіграфмаш» розробили нову модель флексодрукарської машини

У жовтні місяці 2020 року на АТ «Київполіграфмаш» завершено виробництво, заводські випробування та сертифікація нової моделі 8-ми фарбової флексодрукарської машини ФДР 600/8, з центральним друкарським циліндром. Вона призначена для багатокольорового друку на різних видах рулонних матеріалів.

   Нова машина  є аналогом заводських серійних машин "ФДР-420/8", які успішно експлуатуються в країнах ЄС та СНД. Але в неї збільшено ширину друку до 620 мм, а також проведені зміни з удосконалення її конструкції.  На машині модернізований привід зміщення формних валів, а також система сушіння та бокового рівняння полотна. На системі управління  натягом матеріалу з боку розмотки встановлена пневматична муфта. Машина оснащена пристроєм завантаження важких рулонів матеріалу.

   Система відеоспостереження забезпечує контроль процесу  як при звичайному, так і при зворотному друку.

   Машина має цифрову систему управління та інтернет-підключення для  дистанційної  діагностики, а необхідна інформація подається на сенсорну панель головного пульта.

    На ній забезпечується високий рівень  безпеки,  підтверджений відповідним сертифікатом ЄС.

 

АТ «Київполіграфмаш»

Читайте також:«Вибір року» в Україні запрошує торгові марки виробників позмагатись за статус №1 у своїй нішіМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуДіти, що постраждали від війни в Україні, проходять безкоштовну реабілітаціюОстанні тижні реєстрації на курс «Девелопмент нерухомості»Серія вебінарів на тему: «Можливості залучення безповоротної фінансової допомоги для бізнесу»Головне видання для менеджерів природоохоронної діяльностіКомпанія ADELIX розробила безконтактний сканер температури TS-50 для оперативного і безпечного вимірювання температури тіла людини в пропускних системах контролю доступуЛіквідація ТОВ, як закрити компаніюЮвелірна компанія DIAMOND of LOVE змінила місце розташування

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis