укр eng
 

Онлайн-журнал

Сучасний «модний» бізнес з глибини віків

Ксенія Малюкова – бізнес-леді та колекціонер старовинного українського одягу в одній особі. Уже кілька років вона керує салоном прокату чоловічого та жіночого вечір­нього вбрання. Завсідники салону знають, що завітавши до неї, можна створити свій неповторний і модний образ, у якому  виглядати неперевершено на «паті».

Її лю­бов до вінтажних речей одного разу привела до рішення колекціонувати український автентичний одяг, який уцілів й прийшов у нашу сучасність з глибини віків. Сорочки , корсетки  намітки, жупани, прикраси…

Так бізнес об’єднався з пристрастю до мистецтва. 

–        У світі національного українського костюма я живу не так давно, -розповідає Ксенія. -  Довелося  й вчитися, дізнаватися про особливості одягу тієї або іншої місцевості. Адже у кожному українському регіоні були свої «модні» художні особливості, рішення у крої, візерунках, уподобання певних кольорів та багато чого іншого. Але це не можна назвати труднощами, скоріше навпаки, це драйв, розвиток, рух вперед.

Всі строї різні, та всі прекрасні по-своєму! Саме щось незвичайне, що заклали в них свого часу українські жінки, які їх виготовляли, шили, вишивали є і в наших сучасницях. І це робить нас, українок, своєрідними й неповторними.

Згодом  я назвала свій проект «Нація». У ньому задіяно багато людей. Після зустрічі з талановитим фо­тографом Тетяною Гурковською, проект перетворився в оповідь про красу української жінки. Те­тяна запропонувала запросити до проекту актрис з різних українських театрів. В старовинному вбранні вони «зіграли» долі українських жінок з різних куточків.  

Я хочу завершити свою оповідь словами Ральфа Лорена, який колись сказав: «Мода – це не про лейбли й не про бренди. Це про щось інше, що відбувається усередині нас».

Читайте також:Що дасть послуга Virtual security team для вашої компанії?На варті вашого здоров’я – 3 захисники імунітету«DIGITAL EXPO – УКРАЇНСЬКІ ТОВАРИ І ПОСЛУГИ» - ІНСТРУМЕНТ ІЗ ПОШУКУ ІНОЗЕМНИХ ПАРТНЕРІВ, НЕ ВИХОДЯЧИ З ОФІСУОльга ДРАЧЕВСЬКА: Режим paperless у діїКоманда 33 MEDIA презентувала нове Міжнародне інформаційне агентство «Укрпрес-інфо» та нові національні проєкти«Nomad – чемпіон бездоріжжя, здатний дивувати. Підкори Україну з Nomad»Стефан СОФРОНІЄВ: «Кожен бізнесмен є «послом» своєї країни»ІРИНА ЗЕЛЕНІНА - Жінки-підприємниці столиціРаїса МИХАЙЛОВА - Жінки-підприємниці столиціСВІТЛАНА НАЩОКІНА - Жінки-підприємниці столиці

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis