укр eng
 

Онлайн-журнал

На варті вашого здоров’я – 3 захисники імунітету

Для того, щоб фізично та ментально вистояти у часи пандемії «коронавірусу», важливо мати міцний імунітет.

І насамперед вам варто задуматися про здорове харчування. Використовуючи його принципи та основи, ви можете зробити великий внесок у створення міцного фундаменту для вашої імунної системи. Людям, які добре сприймають молочні продукти, радимо звернути увагу та регулярно вживати різноманітні кисломолочні продукти – кефір, йогурт, іолактон, ряжанка, інші.

Пробіотики, що містяться у кисломолочних продуктах, покращують кишкову мікрофлору та зміцнюють бар’єр кишкової стінки. Корисні кишкові бактерії синтезують необхідні для організму вітаміни і допомагають засвоїтись вітамінами з їжі.

Але кому із виробників довіритись? Якій торговій марці віддати належне і купувати продукцію дійсно якісну, корисну та таку, що має у своєму складі пробіотики?

Можна сміливо довіряти продукції, яку виробляє столичне підприємство ТОВ «Фірма «Фавор» під ТМ «АМА» та «Ам-Ам». Всі молочні продукти – із сировини вищої та екстра сортів для споживання дітьми від 2-х років, а також спеціального дієтичного напрямку.

У ТМ «АМА» є два абсолютно унікальних продукти, які були розроблені за зверненням медиків та сприяють зміцненню імунітету, що в період пандемії «Ковід-19» дуже важливо:

Кефір омега був розроблений та виготовлений на прохання головного лікаря санаторію «ЖОВТЕНЬ»

Унікальність продукту у посиленні серцево-судинної та нервової системи, сприяє активізації імунної системи, піднімає життєвий тонус.

Іолактон – був розроблений та виготовлений на прохання головного лікаря дитячої лікарні № 5. Це спеціальний продукт оздоровчо-профілактичної дії, корисний при цукровому діабеті, сприяє виведенню радіонуклідів та антибіотиків, нормалізує шлунково-кишковий тракт та сприяє посиленню імунітету.

Якщо людина має хороший імунітет, то здатна успішно чинити опір розвитку «коронавірусної» інфекції, не допускаючи виникнення важких, загрозливих для життя ускладнень.

Продукція ТМ «АМА» постачається до дитячих садочків більшості районів столиці, а також до санаторіїв, поліклінік, дитячих таборів та оздоровчих центрів. Мабуть, найкращої реклами вже й не придумати. Ви можете придбати наші вироби у мережі «Київхліб», торговій мережі натуральної продукції «Еко-лавка», мережі магазинів «Цар Хліб» і приватних крамницях.

Наша продукція стала відомою за межами Києва, попит на неї росте, тому розширюється й географія нашого продажу. Відтак продукцію «АМА» ми постачаємо до деяких приватних крамничок Харкова, Вінниці, Полтави, Коростеня, Дніпра та Одеси. Ми піклуємося про збереження свіжості та якості продуктів, тому самі її транспортуємо за щоденним замовленням «сьогодні–завтра».

Читайте також:Що дасть послуга Virtual security team для вашої компанії?«DIGITAL EXPO – УКРАЇНСЬКІ ТОВАРИ І ПОСЛУГИ» - ІНСТРУМЕНТ ІЗ ПОШУКУ ІНОЗЕМНИХ ПАРТНЕРІВ, НЕ ВИХОДЯЧИ З ОФІСУОльга ДРАЧЕВСЬКА: Режим paperless у діїКоманда 33 MEDIA презентувала нове Міжнародне інформаційне агентство «Укрпрес-інфо» та нові національні проєкти«Nomad – чемпіон бездоріжжя, здатний дивувати. Підкори Україну з Nomad»Стефан СОФРОНІЄВ: «Кожен бізнесмен є «послом» своєї країни»ІРИНА ЗЕЛЕНІНА - Жінки-підприємниці столиціРаїса МИХАЙЛОВА - Жінки-підприємниці столиціСВІТЛАНА НАЩОКІНА - Жінки-підприємниці столиціЄВГЕНІЯ МОСТОВЕНКО - Жінки-підприємниці столиці

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis