укр eng
 

Новини Київської ТПП

Як вийти на ринок Дубаю та що для цього потрібно

 А чи знали ви, що 40% курятини, яку споживають в Дубаї, – з України, 80% яєць, що з’їдаються в готелях ОАЕ, – українські, що молочні компанії щоденно літаками з України постачають молочну продукцію у країну Перської затоки, а наші садоводи забезпечують ОАЕ величезними обсягами українських яблук?

Ексклюзивне відео про те, як вийти на ринок Дубаю та що для цього потрібно, підготувала компанія «46 Parallel Wine Group», яка брала участь у виставці «GulFood 2021» - найбільшій та найвпливовішій виставці харчової промисловості та напоїв у світі, що проходила в Дубай наприкінці лютого. Власниця компанії Анна Горкун, заступниця голови Комітету підтримки експорту та інвестицій при Київській торгово-промисловій палаті, детально розповіла про ринок Дубай, як туди потрапити, як стало можливим проведення такого масштабного заходу в коронакризу, як та ким була представлена Україна, який він, алкогольний ринок у мусульманських Об’єднаних Арабських Еміратах, що таке будувати бізнес за принципом «іншалла» та що треба знати, щоб вивести свій продукт на бізнес-арену Дубаю. 

Візит в Дубай став можливий завдяки роботі Українського колективного стенду, який організувала Київська торгово-промислова палата спільно з Центром підтримки експорту КТПП за підтримки програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, Ради експортерів та інвесторів при МЗС України та посольства України в ОАЕ. Вже 8 років поспіль Україна під офіційнім експортним брендом "Trade with Ukraine" бере участь у GulFood 2021.

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуПро результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis