укр eng
 

Новини Київської ТПП

Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»

18 квітня 2024 року делегація Київської торгово-промислової палати, очолювана президентом Миколою Засульським та керівниками палати, відвідала одного з лідерів української фармацевтичної галузі – АТ «Київмедпрепарат».

Під час візиту представники палати ознайомилися з роботою високотехнологічного підприємства, його потужностями та виробничими можливостями, що відповідають найсучаснішим міжнародним стандартам.

Особливу увагу було приділено інноваційним рішенням, які впроваджуються на АТ «Київмедпрепарат», зокрема, використанню високоякісних технологій.

Зустріч з виконавчим директором підприємства Яцюком Олександром Миколайовичем була присвячена обговоренню актуальних викликів, з якими стикається український фармацевтичний бізнес, та шляхів їх вирішення у співпраці з Київською ТПП.

Під час зустрічі було домовлено про активну співпрацю між палатою та підприємством, спрямовану на підтримку та розвиток.

Президент Київської ТПП Микола Засульський високо оцінив досягнення АТ «Київмедпрепарат» та підкреслив важливість співпраці з вітчизняними виробниками: 

"Я захоплений відвідуванням цього високотехнологічного підприємства, яке активно використовує передові технології. Важливо бути на одній хвилі з виробниками, розуміти їх потреби. Україна має розвинені технології та бізнес-процеси, і ми маємо намір обговорювати проблеми, про які нам розповідають, на наших комітетах. У нас створено 6 комітетів, і протягом минулого року ми отримали 50 звернень до Верховної Ради і Прокуратури України, і отримали відповідь. Нас чують і реагують".

Київська ТПП щиро дякує керівництву АТ «Київмедпрепарат» за гостинність та відкритість у діловому обміні цінним досвідом!

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуСемінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis