укр eng
 

Комітети підприємців

Зберігати сили та концентрацію уваги – запорука успіху!

Усі три стани здоров’я — фізичний, психологічний і духовний — тісно взаємопов’язані. Тому важливо зберігати рівновагу і дбати про всі аспекти благополуччя. Саме про це говорили під час чергового засідання Комітету жінок-підприємниць КТПП, в рамках якого Валентина Квасова провела тренінг "Ресурсний стан. Як жінці залишатись повною сил в сучасному світі".

«Чому саме така тема? Вважаю її одною із найважливіших, адже всі зміни, що з нами відбуваються, впливають на наш стан. Зараз дуже багато шкіл, які займаються моделюванням, існує багато способів. Але не дивлячись на це, людей із стресовим і депресивним станом стає все більше», - підкреслила тренер Валентина Квасова, директор і співзасновник "Національної академії майстрів бізнесу", співголова Комітету жінок-підприємниць Київської ТПП.

Слухачі тренінгу пропрацювали техніки для швидкого відновлення, ознайомились з практиками ефективного подолання наслідків тривоги і стресу, та навіть освоїли прості вправи для швидкого поліпшення уваги, пам'яті і концентрації. 

«Наше засідання - це спілкування за чашкою кави і ковтком! просекко - обмін думками, досвідом, обмін енергіями і створення синергії! Це неможливо переоцінити. Дякую пані Валентині за чудовий тренінг, емоційний заряд і запрошення в Школу "Ресурсний стан", яка розпочнеться в лютому цього року», - поділилась враженням перший віце-президент та голова Комітету жінок-підприємниць Людмила Сізікова.

Користуючись нагодою, власниця компанії «Макрос» Валентина Федоренко в честь 20-річчя компанії вручила фірмові подарунки членкиням Комітету та отримала найкращі побажання.

До засідання долучився віце-президент КТПП Володимир Коляденко, який розповів про діяльність Палати і Комітету підтримки експорту та інвестицій при Київській ТПП у співпраці з Міністерством закордонних справ України та з Радою експортерів та інвесторів.

Саме на таких заходах можна отримати ексклюзивну інформацію і важливі контакти! Слідкуйте за наступними анонсами! Завжди чекаємо з радістю!

Читайте також:Галузеві комітети підприємців при Київській ТППСКЛАД ЧЛЕНІВ КОМІТЕТУ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ Київської торгово-промислової палатиКомітет підтримки експорту та інвестицій КЕІКриміналізація товарної контрабанди: загрози від прийняття законопроекту №5420 в запропонованій до першого читання редакціїДруге засідання Комітету підтримки експорту та інвестицій – діалог влади та бізнесуЧи забезпечить новостворене БЕБУ (Бюро економічної безпеки України) усунення дублювання функцій різних правоохоронних органів по боротьбі з економічними злочинами (контролю бізнесу)?Комітет підтримки експорту та інвестицій: подальші кроки задля просування експортного потенціалуНові ініціативи, продуктивна робота та перспективні можливості Комітету жінок-підприємниць КТПП у 2021 роціКомітет підтримки експорту та інвестицій при Київській ТПП – як практичний інструмент для українських експортерівКоронавірус, карантин, бізнес - закон!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis