укр eng
 

Комітети підприємців

Нові ініціативи, продуктивна робота та перспективні можливості Комітету жінок-підприємниць КТПП у 2021 році

Київська торгово-промислова палата є активним драйвером підтримки жіночого бізнесу. Комітет жінок-підприємниць, що успішно працює при Київській ТПП, є практичною платформою для консолідації зусиль, веде активну діяльність з розвитку жіночого підприємництва.

23 грудня членкині Комітету жінок-підприємниць зустрілись з метою підбити підсумки та намітити амбітні цілі на майбутній 2021 рік. Хто не зміг бути присутньою, долучились до роботи онлайн.

Позитивною новиною поділилась голова Комітету та перший віце-президент Київської торгово-промислової палати Людмила Сізікова - колосальні можливості можуть отримати жінки-підприємниці у рамках проекту Кобленцької ремісничої палати з асоціаціями жінок Східної і Південно-Східної Європи, який продовжується терміном ще на 3 роки. Планується багато заходів, багато освітніх ініціатив, розрахований великий бюджет. 

Людмила Сізікова повідомила, що Київська торгово-промислова палата бере курс на удосконалення роботи з членами Палати, для цього було затверджено Стратегію розвитку КТПП до 2025 року. Серед останніх ініціатив - пілотний проект програмного продукту “База даних членів КТПП палати та її партнерів”, що є зручним інструментом для швидкої і якісної роботи.

Жінки-підприємниці вирішили, що Комітет має вийти на новий рівень та заручитися державною підтримкою. Починаючи з 2021 року необхідно брати участь у комісіях Київської міської ради та у відкритих слуханнях Верховної Ради.

Одним із хвилюючих питань постало можливості експорту продукції. В майбутньому році планується залучити до роботи Комітету фахівців, які допоможуть розібратися та вирішити наявні проблеми.

Підсумкове засідання Комітету жінок-підприємниць стало ефективною площадкою для обміну досвідом. Кожна учасниця отримала можливість розповісти про діяльність своєї компанії та конкретно вказати чим вона може бути корисною для інших. Адже бізнесвумен є відкритими до співпраці і готові допомагати одна одній. Лише консолідація спільних зусиль може вирішити будь-які проблеми, а Київська торгово-промислова палата завжди готова надавати необхідну підтримку.

В кінці засідання відбулось неформальне спілкування за чашкою кави. Підприємниці обмінялись подарунками, отримали презенти від Раїси Михайлової - члена Президії та члена Ради КТПП, директора та власника ТОВ “Фавор”, а також солодкі подарунки від Світлани Нащокіної - власниці компанії “Світанок”. 

Читайте також:Галузеві комітети підприємців при Київській ТППСКЛАД ЧЛЕНІВ КОМІТЕТУ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ Київської торгово-промислової палатиКомітет підтримки експорту та інвестицій КЕІКриміналізація товарної контрабанди: загрози від прийняття законопроекту №5420 в запропонованій до першого читання редакціїЧи забезпечить новостворене БЕБУ (Бюро економічної безпеки України) усунення дублювання функцій різних правоохоронних органів по боротьбі з економічними злочинами (контролю бізнесу)?Друге засідання Комітету підтримки експорту та інвестицій – діалог влади та бізнесуЗберігати сили та концентрацію уваги – запорука успіху!Комітет підтримки експорту та інвестицій: подальші кроки задля просування експортного потенціалуКомітет підтримки експорту та інвестицій при Київській ТПП – як практичний інструмент для українських експортерівКоронавірус, карантин, бізнес - закон!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis