укр eng
 

Відділ підтримки експорту

Послуги відділу підтримки експорту

Інформаційно-консультаційні послуги щодо експорту товарів та послуг

Інформаційно-консультаційні послуги щодо експорту товарів та послуг надає відділ підтримки експорту КТПП.

Пошук партнерів та бізнес контактів

Одним із важливих завдань торгово-промислової палати є розвиток зовнішньоекономічної діяльності та підтримка експорту.

Важливе місце в діяльності відділу підтримки експорту займає визначення потенційно зацікавлених покупців на цільовому ринку для українських компаній, які зацікавлені в пошуку надійних партнерів на зовнішніх ринках.

Замовникам надається перелік компаній, з точною контактною інформацією, які потенційно можуть бути покупцями їхньої продукції.

Пошук партнера для Замовника виконується спеціалістами відділу підтримки експорту на базі Технічного завдання, в якому деталізується глибина пошуку:

-  надання узагальненого списку контактів компаній, які купують запропоновану Заявником продукцію;

- надання списку покупців шляхом розповсюдження інформації про можливості Заявника через представників ТПП за кордоном, економічні відділи  Посольств України, Палат-партнерів КТПП та перевірки інформації про кожну компанію;

- надання списку покупців, які готові купити продукцію Заявника і зацікавлені у зустрічах В2В для обговорення перспектив і умов співпраці.

Створення списку відбувається шляхом розповсюдження інформації про можливості Заявника через представників ТПП за кордоном, економічні відділи  Посольств України, Палат-партнерів КТПП, перевірки інформації про кожну компанію, яка зацікавлена в зустрічах.

Ця послуга передбачає безпосередній контакт з потенційним покупцем і організацію індивідуальної зустрічі з Заявником;

Список потенційних покупців надається за фіксованою ціною, погодженою з Заявником, в залежності від обраної категорії послуги з Технічного завдання.

Участь у виставкових заходах

Спеціалісти КТПП розповсюджують інформацію щодо виставкових заходів за кордоном, залучають до участі зацікавлених українських підприємців і, спільно з партнерами, надають їм максимальну підтримку в особистій участі, або представляють їхні інтереси за окремим дорученням.

Розсилка презентацій та інформаційних матеріалів

Дана послуга передбачає отримання від Замовника максимально детальної інформації щодо підприємстава - виробника і товарів, які пропонуються для експорту. Презентаційні матеріали розповсюджуються серед галузевих асоціацій, представництв та партнерів КТПП з метою інформування щодо можливостей українського бізнесу.

Організація бізнес - зустрічей, бізнес - місій та презентацій

Послуга надає можливість безпосередньої взаємодії з потенційними партнерами. За бажанням Замовника зустрічі організовуються онлайн, або офлайн, із залученням представників компетентних органів державних і приватних структур.

Аудит експортних можливостей

Дана послуга надається відділом підтримки експорту, якій залучає  компетентні структури та окремих фахівців з метою розробки маршрутних карт та експортних стратегій підприємств.

Звертайтесь за контактами:

Начальник відділу:
Ромашко Алла Анатоліївна

Тел/факс: (044) 482-04-35
e-mail: alla.romashko@kcci.org.ua

Заступник начальника:
Новиченко-де Гроот Галина Миколаївна

Засвідчення документів, пов’язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності
Тел/факс: (044) 482-04-35099-420-3900
e-mail: expo@kcci.org.ua

Детальніше про послуги з "перших уст" в інтерв'ю з начальником відділу 

Читайте також:Засвідчення документів, пов’язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльностіЧому підприємцям варто звертатись до відділу підтримки експорту Київської ТПП?

Відділи

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis