укр eng
 

Онлайн-журнал

Хочете бути захищеними, як Google, HP, Microsoft?

Активна руйнівна діяльність зловмисників у кіберпросторі України відома навіть людям, не пов’язаним з ІТ-галуззю. Державні органи, корпорації, приватні підприємства змушені робити серйозні кроки з інформаційної безпеки. Втім традиційних заходів із захисту виявляється недостатньо.

Компанія «АМ Інтегратор» склала концепт кіберзахисту з найнадійніших та новітніх платформ кібербезпеки.

Що робити, коли зловмисники знаходять нові можливості для проникнення у корпоративну мережу та отримують доступ до ресурсів, при цьому довго залишаючись непоміченими? Важливо захищати зовнішній периметр від загроз, але не менш важливо бути готовим оперативно реагувати на загрози і витік інформації із середини організації.

Також важливо контролювати роботу персоналу, який часто стає цим самим каналом витоку цінної інформації із структури.

Для того, щоб якісно відпрацьовувати виникаючі загрози, необхідно мати досвідчену команду з кіберзахисту.

«АМ Інтегратор» входить в ТОП 3 ІТ-Інтеграторів України та має 28 років досвіду у сфері безпеки.

Програма, яка виявить будь-які загрози та контролює мережу

Основне завдання кібербезпеки – автоматичне виявлення загроз після їх проникнення всередину інфраструктури та швидке (за лічені хвилини) реагування на загрозу.

Яскравий приклад – американська платформа кібербезпеки Fidelis Elevate, яка нещодавно з’явилася на ринку України та встигла добре зарекомендувати себе у низці державних та приватних підприємств.

Платформа Fidelis Elevate складається з трьох основних компонентів – Network module, Endpoint Module та Deception module – які відповідно забезпечують безпеку внутрішньої мережі, безпеку кінцевих точок (серверів та робочих станцій), та пошук загроз, які не були помічені рештою існуючих засобів забезпечення безпеки у корпоративній мережі.

Для захисту від кіберзагроз, реагування на них та аналізу Fidelis використовується в більшості держсектору США, у структурах Google, US CERT, NATO, HP, Microsoft та багато інших.

Network module (являє собою NTA технологію – Network Traffic Analysis) здійснює аналітику мережевого трафіку та надає користувачу повний контроль за безпекою мережі будь-якої складності.

Endpoint module (EDR) – працює за принципом контролю процесів та керування ними, не навантажуючи кінцеву точку та не конфліктуючи з програмним забезпеченням.

Deception module (Post breach detection технологія) – виявлення атак та нелегітимної активності після проникнення у корпоративну мережу.

Програма, яка допоможе контролювати персонал компанії

Важливо контролювати роботу персоналу. Який, до речі, нерідко неусвідомлено виносить цінну інформацію. А в умовах пандемії і віддаленої роботи, корисно розуміти ефективність роботи співробітників.

Розумна система контролю активності в робочий час Mirobase – це програма, яка моніторить всі дії співробітників на комп’ютері та надає керівництву та службі безпеки звіти про ефективність загрузки персоналу, загрози та витоки інформації. Це цифровий помічник, який збирає та обробляє статистику, проводить аналіз і видає готовий звіт про відхилення поведінки, гнучко настроюється під різні відділи або індивідуально під кожного співробітника, розпізнає і попереджає фішинг, виявляє інсайдера, бачить запуск небезпечного ПЗ, сигналізує про надзвичайну подію службі безпеки.

Mirobase стане у нагоді керівництву та HR-відділу для підвищення ефективності роботи організації. Програма дозволяє моніторити внутрішні процеси та знайти, що гальмує зростання компанії. Контролює співробітників і не дає їм знижувати темпи за відсутності начальства. Mirobase допомагає виявити ефективних співробітників, визначити реальний рівень завантаження штату, демонструє, як нові співробітники справляються з роботою, здатна передбачити, хто збирається звільнитися.

 

Кіберполігон

Щоб співробітники були готові якісно відбити виникаючі загрози, мало мати надійні і функціональні сервіси, важливі ще досвід і кваліфікація співробітників. Для цього є відмінне рішення CyberBit Range – платформа з двох навчальних класів, яка дозволяє моделювати атаки і тренувати навички персоналу в захисті від цих різноманітних атак.

У розпорядження компанії може бути наданий кіберполігон з гіперреалістичними сценаріями навчання, моделювання мережевого трафіку і кібератак.

З ним можна згенерувати будь-які сценарії атаки з вибором інструментів із багатьма блоками. Фактично використовується принцип, подібний до тренування пілотів винищувачів! Практикантам забезпечується реальний досвід протидії загрозам та інцидентам.

За допомогою кіберполігону можна підготувати фахівців різного рівня та навичок – від студентів до інструкторів з підтримкою як індивідуальної, так і командної підготовки. У Центрі навчання здійсняється  підготовка команд реагування на інциденти інформаційної безпеки, підвищення кваліфікації, скорочення термінів сертифікації та актуалізації знань та навичок персоналу з кіберзахисту, оцінка ефективності впроваджуваних продуктів в області корпоративної інформаційної безпеки.

Владислав МАСЛО,

CEO «AM Integrator Group»

mail@amintegrator.com

+044 394 86 07

+044 394-86-09

https://amintegrator.com/

Матеріал розміщено в он-лайн журналі Київської ТПП the Cyber Security Review

Читайте також:Що дасть послуга Virtual security team для вашої компанії?На варті вашого здоров’я – 3 захисники імунітету«DIGITAL EXPO – УКРАЇНСЬКІ ТОВАРИ І ПОСЛУГИ» - ІНСТРУМЕНТ ІЗ ПОШУКУ ІНОЗЕМНИХ ПАРТНЕРІВ, НЕ ВИХОДЯЧИ З ОФІСУОльга ДРАЧЕВСЬКА: Режим paperless у діїКоманда 33 MEDIA презентувала нове Міжнародне інформаційне агентство «Укрпрес-інфо» та нові національні проєкти«Nomad – чемпіон бездоріжжя, здатний дивувати. Підкори Україну з Nomad»Стефан СОФРОНІЄВ: «Кожен бізнесмен є «послом» своєї країни»ІРИНА ЗЕЛЕНІНА - Жінки-підприємниці столиціРаїса МИХАЙЛОВА - Жінки-підприємниці столиціСВІТЛАНА НАЩОКІНА - Жінки-підприємниці столиці

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis