укр eng
 

Зроблено в Києві

Надійне електрообладнання «Шнейдер Електрік Україна» - на антарктичній станції «Академік Вернадський»

Київ, 13 січня 2021 року - Schneider Electric, лідер цифрової трансформації в області енергоменеджменту та автоматизації, взяла участь у проєкті з модернізації української антарктичної станції «Академік Вернадський».

На початку січня 2021 року Генеральний директор та представники «Шнейдер Електрік Україна» зустрілися з Директором Національного антарктичного наукового центру Євгеном Диким та його командою для обговорення передачі обладнання Schneider Electric, яке забезпечить комфортні та безпечні умови перебування та проведення досліджень на українській антарктичній станції «Академік Вернадський». Україна - одна з 30 країн світу, яка має постійну станцію в Антарктиці, що функціонує цілий рік. Тут працюють біологи, геофізики, метеорологи, які спостерігають за кліматом і погодою, проводять інші дослідження. Наразі зношеність Станції є високою та потребує модернізації. Модернізація проходить за декількома напрямами, один з яких - оновлення систем життєзабезпечення (енергозабезпечення, опалення, водопостачання). Саме тут і використовуватиметься подароване модульне обладнання нової лінійки від Schneider Electric для щита управління опріснювачем води з трьома запасними комплектами.

«Коли до нас звернулись представники Станції, сумнівів допомагати чи ні, не було жодних!  Дуже раді долучитись до переоснащення станції, покращення умов праці та проживання наших науковців, до розвитку не тільки української, але й світової науки. Це не перший наш благодійний донорський проєкт, але перший - для української антарктичної станції «Академік Вернадський». Це початок довготривалої підтримки наших науковців, адже планів з модернізації ще багато. «Вернадський» - одна з тридцяти цілорічних станцій в Антарктиді, не у всіх країн є такі, це - наша гордість!»,- коментує Михайло Бубнов, Генеральний директор «Шнейдер Електрік Україна».

«Ми почали активно співпрацювати з українським бізнесом,  адже донедавна наша держава не інвестувала у модернізацію Станції. Як ви знаєте, Станція - детально продуманий та якісно оснащений об’єкт, українські вчені отримали його від британців 25 років тому. Але минув час, ніщо не вічне і прийшов час реконструкції. Дуже вдячні «Шнейдер Електрік Україна» за розуміння та готовність швидко реагувати на запити» -, розповідає Директор  НАНЦ України Євген Дикий.

 

Про компанію Schneider Electric

Мета компанії Schneider Electric - допомагати всім максимально ефективно використовувати енергію та ресурси, об'єднуючи прогрес і сталий розвиток. Ми називаємо цю концепцію Life Is On.

Наша місія - стати вашим цифровим партнером для досягнення стійкого розвитку та ефективності.

Ми сприяємо цифровій трансформації, інтегруючи кращі процеси і технології в області управління електроенергією, підключення продуктів до Інтернету, хмарних рішень, елементів управління, програмного забезпечення і послуг для всього життєвого циклу об'єктів. Таким чином ми забезпечуємо комплексне управління для оселі, будівель, центрів обробки даних, інфраструктури і промислових об'єктів.

Ми - найлокальніша з усіх глобальних компаній. Ми ЗА відкриті стандарти і партнерські відносини з усіма, хто поділяє наше прагнення до поліпшення якості життя і підтримує цінності різноманіття, рівних можливостей і самореалізації.

Читайте також:АТ КІЕП займає лідируючі позиції в Україні в сфері розробки і реалізації проектів атомної, теплової і нетрадиційної енергетикиВиробниче об’єднання «Київприлад» готує американські ракети для запуску в космосДП «Антонов» побудував літак «Ан-178» для національної поліції ПеруНа підприємстві «Київполіграфмаш» розроблено нову модель флексодрукарської машини

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Рубрика «Зроблено в Києві»  – це проєкт, який демонструє потенціал підприємств-членів Київської торгово-промислової палати.

Це додаткова можливість для промисловців столиці ознайомити споживачів зі своїми товарами, збільшити впізнаваність бренду, потенційно розширити ринки збуту, розвивати ділові зв’язки.

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis