укр eng
 

Міжнародні виставки, Форуми, Торгові місії

Виставка Gulfood: індекс ділової активності на українському стенді надзвичайно високий

Плідна робота найбільшої міжнародної продовольчої виставки Gulfood 2021. 22 лютого офіційна делегація з України під керівництвом заступника Міністра закордонних справ Дмитра Сеніка, взяла участь у відкритті українського колективного стенду. 

“Не дивлячись на COVID-19, Україна не скасувала свою участь на Міжнародній виставці Gulfood, але й значно посилила свою присутність цього року”, - зауважив Дмитро Сенік.

“Індекс ділової активності на українському стенді надзвичайно високий. Набагато більший, ніж в провідних країнах-експортерах продовольчої продукції. Це являється свідченням зацікавленості експортом української продукції”, - поділився віце-президент Київської торгово-промислової палати Володимир Коляденко. 

Український стенд став центром політичної активності зі сторони Об'єднаних Арабських Еміратів. Міністр продовольчої безпеки ОАЕ Маріам Аль Мхеірі та заступник Міністра економіки ОАЕ з питань міжнародної торгівлі та промисловості Абдулла Аль Салєх оглянули українську експозицію та ознайомились із продукцією.

Офіційна делегація України провела переговори з представниками урядових та ділових кіл ОАЕ щодо поглиблення ділового співробітництва, взяла участь у Gulfood Breakfast Briefing, який проводила Торгово-промислова палата Дубаю.

В рамках відкриття українського стенду було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Радою експортерів та інвесторів при МЗС України та Українською Діловою Радою в ОАЕ, що відкриває додаткові можливості для експортерів. 

Кращі компанії-експортери національного стенду, які традиційно беруть участь у виставці Gulfood, були нагороджені спеціальними дипломами від Київської торгово-промислової палати:

  • ТОВ «Террафуд»
  • ТОВ «Овостар»
  • АТ Житомирський маслозавод»
  • ТОВ «Інтерстарч Україна»
  • ТОВ «Доменік»
  • ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»
  • ФГ «Органік Сістемс»
  • ДП «Старокостянтинівський молочний завод»

Також за підтримку та активну участь в організації виставки дипломами було нагороджено II секретаря Посольства України в ОАЕ Павла Домашнєва та Надзвичайного і Повноважного посла України в ОАЕ Юрія Полуреза.

Нагадуємо, понад 50 компаній представляють Україну на 26 Міжнародній виставці продуктів, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії країн Перської затоки «Gulfood 2021». Організатором українського національного стенду є Київська торгово-промислова палата спільно з Центром підтримки експорту КТПП, за підтримки Ради експортерів та інвесторів при МЗС України та посольства України в ОАЕ.

Читайте також:ТПП України у співпраці з Мінекономіки організовує діловий візит в ОАЕ для участі у Бізнес-форумі в рамках Національного дня України за програмою ЕКСПО 2020 в м. ДубайУкраїнські компанії мають можливість прийняти участь у міжнародному конкурсі «Чаї світу»International Kingdom Expo 2021 – VirtualЗапрошуємо прийняти участь у виставці в Туреччині!Дев'ятнадцята міжнародна спеціалізована виставка «АРМПРОД EXPO»Двадцятий регіональний універсальний торговопромисловий виставковий форум – «Вірменія EXPO 2021»Шрі-Ланка запрошує українських бізнесменів ознайомитись з інвестиційними можливостями країниУкраїнсько-Киргизький аграрний-форумПЛАН МІЖНАРОДНИХ ВИСТАВОК, ФОРУМІВ, ТОРГОВИХ МІСІЙВіртуальна виставка Торгово-промислової палати м. Самсун

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis