укр eng
 

Міжнародні виставки, Форуми, Торгові місії

International Kingdom Expo 2021 – Virtual

Повідомляємо, що 28 липня – 2 серпня ц.р. громадська організація «Sindyan For Development and Enterpreneurship» у партнерстві з Йорданською інвестиційною комісією, Йорданською торговельною палатою та Йорданською промисловою палатою проводитимуть першу віртуальну міжнародну йорданську виставку та конференцію «International Kingdom Expo 2021 – Virtual».

Метою заходу є налагодження ділових зв’язків між йорданськими експортерами (компаніями, фабриками, постачальниками послуг, стартапами) та іноземними компаніями з використанням віртуальної онлайн платформи та віртуальних виставкових стендів. Віртуальна платформа виставки, зокрема, надає можливість проведення онлайн-зустрічей з використанням текстових та відео-чатів. На віртуальних стендах йорданських компаній, представлених на виставці, будуть англомовні співробітники і, відповідно, англомовні електронні презентаційні матеріали.

Водночас, платформа заходу стане постійним майданчиком для представлення продукції йорданських виробників та послуг підприємств Королівства.

Робота багатопрофільної виставки «International Kingdom Expo 2021 – Virtual» буде зосереджена на таких напрямках: логістика; торгові агенти та дистриб’ютори; торговельні асоціації; інструменти, формувально-штампувальні вироби; іграшки; навчальні послуги та продукція; сталь, металеві частини та деталі; склади; послуги з підвищення кваліфікації; суднобудівельна, морська та шельфова галузі; продукція з гуми та пластику; вантажно-розвантажувальні послуги на складах; стартапи; продукція з листового металу; насоси та деталі до них; целюлоза та папір; проєктний менеджмент; друк; пакування; аутсорсинг; продукція нафто-газової промисловості; продукція медичної та фармацевтичної галузей; аналіз та випробовування матеріалів; машини та обладнання; предмети розкоші; меблі та обробка деревини; продукти харчування та напої, а також відповідне обладнання; ливарні послуги, управління виробничим процесом; інформаційні технології; індустрія гостинності; побутова хімія та засоби особистої гігієни; електроприлади; інженерні послуги; охорона навколишнього середовища; дизайнерські послуги; продукція з алюмінію; сільське господарство; автомобілі та шини; проєкти «під ключ»; організація заходів; будівництво; одяг; споживчі товари; хімічні речовини; хімічне машинобудування та технологічний інжиніринг; косметика; креативні послуги та товари.

Міжнародна конференція, яка проходитиме одночасно з виставкою, буде присвячена найважливішим тенденціям в економіці, питанням відновлення міжнародної торгівлі, а також адаптації промислового та торговельного секторів до реалій постковідного світу.

Очікується, що крім приватного сектору, у заході братимуть участь представники міністерств, торгівельних та промислових палат, університетів та дослідницьких інститутів, урядові посадовці Йорданії.

Відвідання віртуальної виставки-конференції є безкоштовним. Доступ до віртуального заходу  можливий за посиланням: https://kingdomexpo.org/ Register. Додаткова інформація про виставку-конференцію доступна на веб-сторінці: https://kingdomexpo.org/, за телефоном: +962796812048, або за адресою електронної пошти: info@kingdomexpo.org.

Читайте також:ТПП України у співпраці з Мінекономіки організовує діловий візит в ОАЕ для участі у Бізнес-форумі в рамках Національного дня України за програмою ЕКСПО 2020 в м. ДубайУкраїнські компанії мають можливість прийняти участь у міжнародному конкурсі «Чаї світу»Запрошуємо прийняти участь у виставці в Туреччині!Дев'ятнадцята міжнародна спеціалізована виставка «АРМПРОД EXPO»Двадцятий регіональний універсальний торговопромисловий виставковий форум – «Вірменія EXPO 2021»Шрі-Ланка запрошує українських бізнесменів ознайомитись з інвестиційними можливостями країниУкраїнсько-Киргизький аграрний-форумПЛАН МІЖНАРОДНИХ ВИСТАВОК, ФОРУМІВ, ТОРГОВИХ МІСІЙВіртуальна виставка Торгово-промислової палати м. СамсунМіжнародна універсальна виставка-ярмарок "Таджикистан-2021"

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis