укр eng
 

Комерційні пропозиції

Тестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»

Датацентр «ПАРКОВИЙ», який має сертифікат TIER ІІІ (Design) від Uptime institute, пропонує безкоштовний місяць тестового періоду розміщення серверного обладнання у загальному чи екранованому залі!* 

Клієнтам, які вже користуються послугами дата-центру, окрім безкоштовного місяця розміщення додаткового серверного обладнання, пропонується безкоштовний бекап засобами Veeam (у ЄС або локально у Києві).**

Заповнюйте форму на сайті щоб дізнатись більше про пропозицію. 

Загальні зали:

Розміщення обладнання у шафах APC NetShelter SX загальної зали потужністю до 8 кВт. Надаємо необхідну кількість шаф з підключенням до систем електропостачання, кондиціонування і доступу до мережі Інтернет.

Загальні екрановані зали:

Розміщення обладнання з додатковим захистом від зовнішнього впливу електричного, магнітного та електромагнітного полів. Всі зали мають необхідні сертифікати відповідності та екрановані згідно вимог НБУ.

Прості кроки міграції у дата-центр: 

Найголовніший етап для клієнта – це прийняття рішення про міграцію. А далі – отримати організацію усього процесу «під ключ», який складається з:

  1. Індивідуального підбору ресурсів та сервісів
  2. Організації міграції інфраструктури, розгортання та налаштовування
  3. Тестів і оптимізації роботи 

Після чого клієнт отримує цілодобовий доступ до техпідтримки та безвідмовну інфраструктуру 24/7/365.

Дізнатись деталі або залишити заявку на співпрацю можна за телефоном (044) 377-77-77,  через пошту sales@datapark.com.ua або через форму на сайті

* Під 1 місяцем безкоштовного розміщення серверного обладнання розуміється 1 місяць тестування сервісу колокейшн (розміщення обладнання у центрі обробки даних) в Датацентрі «ПАРКОВИЙ», за умови підписання договору строком від 4-х місяців.
** Клієнти, які вже користуються послугою розміщення обладнання, можуть отримати безкоштовний бекап (резервування) засобами Veeam на період тестування до 1 місяця.

Умови акції за посиланням.

 

Датацентр «ПАРКОВИЙ» – український провайдер зберігання і захисту даних, хмарних сервісів IaaS в Україні та Європі, SaaS, PaaS, ІТ- та телеком-послуг. 
У 2021 році повністю оновлена ІТ-інфраструктура з використанням обладнання від Schneider Electric, Dell, Cisco та рішення VMware, Microsoft, Veeam з прямою підтримкою. 
Разом зі швидкісними каналами зв’язку з високим рівнем доступності інформації (що також забезпечується власною оптичною мережею по Києву) дата-центр забезпечує комплексну безпеку та найвищий рівень захисту у відповідності з міжнародними стандартами. 
Окрім фізичного зберігання серед послуг є хмарні сервіси (в Україні або Європі разом з сертифікованою хмарою для продуктів SAP), кібербезпека та резервне копіювання разом з аварійним відновленням даних. 

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваОрганік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпекиТМ «ТЕРРА»-це натуральна та корисна для здоров’я продукція, що відповідає світовим стандартам якості.

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis