укр eng
 

Комерційні пропозиції

ТМ «ТЕРРА»-це натуральна та корисна для здоров’я продукція, що відповідає світовим стандартам якості.

ТОВ «ТЕРРА» - сучасне підприємство повного циклу переробки, яке було засновано у 1998 році. Основними напрямками діяльності компанії є переробка зернобобових культур та виробництво на їх основі натуральної та корисної продукції. 

У виробництві продукції використовується найсучасніше німецьке, французьке, південно-корейське та італійське обладнання, унікальні розробки українських інженерів, високоякісні натуральні сировина та інгредієнти, безпечні та екологічні пакувальні матеріали, біоенергетика тощо.  

В нашому асортименті на даний час понад 200 SKU. Це:

  • крупи
  • пластівці
  • гранола
  • каші з фруктовими та овочевими добавками
  • супи-гарніри
  • моно-пюре
  • супи-пюре

На виробництві функціонує власна лабораторія. Вся сировина, напівфабрикати та інгредієнти, а також готова продукція проходять перевірку якості за показниками безпеки відповідно до вимог законодавства України. 

В процесі виробництва використовуються 5 ступенів очищення сировини, що цілком виключає потрапляння в продукцію будь-яких сторонніх домішок та фракцій. 

Готова продукція зберігається в складських комплексах, які обладнані сучасними стелажними системами та відповідають усім вимогам системи якості НАССР.

На підприємстві діють системи управління якістю та безпеки харчових продуктів  FSSC 22000

Підприємство сертифіковано за системами:

- Organic Standart;
- Halal;
- ISO 22000;
- FDA (Food and Drug Administration).

Підприємство має власний сучасний парк автомобільного транспорту. Постачання товару можливе будь-яким видом транспорту: залізничним, автомобільним, морським.

Ми маємо багаторічний досвід експортно-імпортних операцій та повний комплект документів, необхідних для транспортування та митного очищення товару у країні покупця. 

Компанія «ТЕРРА» впевнено дивиться у майбутнє та шукає надійних партнерів, що готові до стратегічного та довгострокового співробітництва. 

 

Контакти ТОВ «ТЕРРА»: 
Т. 0 800 21 20 23
Сайт: https://terra.ua/   
Соціальні мережі: https://www.facebook.com/terra.good.food
 https://instagram.com/terra.food.story?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDwzr7cvvbUKIwq6XwKZSbw

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis