укр eng
 

Комерційні пропозиції

Звітність у форматі iXBRL. Таксономія МСФЗ – послуги та програмне забезпечення CaseWare.

 

 

Компанія CaseWare Ukraine займається програмним забезпеченням та аутсорсинговими послугами з підготовки звітності у форматі iXBRL на основі Таксономії МСФЗ.


Про продукт

Основна перевага програмного забезпечення в тому, що воно дозволяє готувати стандартну фінансову звітність за МСФЗ, яка вже наявна в Компаній та підписувати аудиторами і, за допомогою додаткового інструменту, конвертувати її у формат іXBRL. Таким чином Компанії готують один пакет звітності та економлять свій час та ресурси.

 

Якщо Ви готуєте звітність для Групи Компаній, або окрему та консолідовану звітність, то можна налаштувати шаблон звітності, який допоможе автоматизувати процес підготовки звітності.


Для роботи із фінансовою звітністю доступні три модулі:

·        для звичайних підприємств,

·        для банків,

·        для страхових компаній.

Якщо у Групі компаній представлені компанії із різним характером діяльності, то модулі можна використовувати одночасно.


Про послуги

Компанія CaseWare Ukraine надає два види послуг:

·        аутсорсинг з підготовки iXBRL звітності, складеної на основі Таксономії UA XBRL МСФЗ. Звітність формується у ПЗ CaseWare Financials та максимально відповідає наявній звітності, затвердженої аудиторами. Звіт додатково валідується за допомогою ПЗ Altova XMLSpy. При замовлені даної послуги, користувачі не купують програмне забезпечення. Замовляти можна або річну звітність разом із квартальною, або тільки річну.

·        консалтингові послуги по використанню ПЗ CaseWare Financials. Тут можна обрати різний формат послуг, які повною мірою відповідають потребам користувачів.


Детальніше про нас, дізнайтесь за посиланням

 

Контактна інформація:

Юлія Бабенко: y.babenko@caseware.com.ua, +380-50-036-0758.

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis