укр eng
 

Комерційні пропозиції

Дата-центр «Парковий» (ТОВ «Анте Медіам») повідомляє про нові хмарні сервіси, які вже доступні для замовлення

Клієнти ДЦ «Парковий» можуть скористатися послугами резервного копіювання та оперативного відновлення даних в хмарі, яка розташована у Європі.

З цією опцією доступно оперативне резервування «холодних» та «гарячих» даних, зберігання їх на віддалених серверах, здійснення контролю бекапів з України.

Послуга актуальна для багатьох бізнесів, оскільки дозволяє зберегти дані, безвідмовність процесів та доступність сервісів навіть у випадках форс-мажорів або надзвичайних ситуацій.

BaaS – резервне копіювання даних.

Сервіс дозволяє створювати резервні копії як для звичайних файлів (Word, Excel, фотографії, відео, email), баз даних та операційних систем, так і для таких складних віртуальних та фізичних середовищ, як ERP, CRM BI, системи електронного документообігу.

DRaaS – післяаварійне відновлення даних

Гарантує високу швидкість відновлення працездатності сервісів (RTO) з мінімальними втратами даних (RPO), а також швидке, гнучке та безпечне перемикання на хмарний репозиторій у кілька кліків у разі форс-мажорів.

«Парковий» пропонує рішення на базі Veeam Backup & Replication та Veeam Cloud Connect, які легко впровадити, налаштувати та автоматизувати під ваші задачі.

Маючи великий досвід співпраці з державними структурами, крупним бізнесом та фінансовими установами, ми гарантуємо, що вибір нас у якості провайдера забезпечить Вам:

  1. Стабільність та безперервність ведення бізнес-процесів, незалежно від зовнішніх або внутрішніх обставин. Ми єдиний дата-центр України, який пройшов сертифікацію міжнародної організації Uptime Institute на рівні TIER III. Центр обробки даних (ЦОД) збудований Schneider Electric у повній відповідності з вимогами стандарту.
  2. Комплексний захист Ваших інформаційних ресурсів. «Парковий» входить до числа кращих експертів у сфері IT-безпеки, що підтверджено міжнародним сертифікатом ISO/IЕС 27001, Атестатом відповідності системам технічного захисту інформації ДССЗЗІ, меморандумом про співпрацю з Апаратом РНБО у сфері кібербезпеки.
  3. Цілодобовий контроль та технічну підтримку сертифікованими фахівцями ЦОД, які здійснюють повноцінний супровід проєкту.

Ми сподіваємось, що наша пропозиція стане Вам корисною та з радістю надамо індивідуальний сервіс з підбору оптимальних рішень для Вашого підприємства.

 

Залишайте заявку на співпрацю
за телефоном (044) 377-77-77
через пошту sales@datapark.com.ua 
або на сайті datapark.com.ua

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis