укр eng
 

Комерційні пропозиції

Промислова компанія «РОСС» спеціалізується на виробництві холодильного та торгового устаткування для магазинів і супермаркетів

Машинобудівне підприємство, промислова компанія «РОСС» створена 1991 року та й спеціалізується  на виробництві   холодильного та торгового устаткування для магазинів і супермаркетів (а саме: холодильні вітрини, шафи, скрині, регали; шафи ферментаційні; камери холодильні збірно-розбірні); хлібопекарського обладнання для приватних та промислових пекарень (печі подові та ротаційні, а також кондитерські, шафи для розстоювання тіста, мукопросіювачі та тістомісильні машини); опалювального обладнання  для побутового та промислового сегментів (котли газові, твердопаливні, електричні; колонки газові, конвектори), а також приладів газового контролю (індикатори та сигналізатори витоку вибухонебезпечних газів).

В основі виробничого і комерційного успіху компанії "РОСС" є не тільки сучасне виробництво і широкий асортимент продукції, що випускається, але і постійний зворотний зв'язок зі споживачами. Завдяки цьому симбіозу розроблені найбільш функціональні, зручні в експлуатації і цікаві по дизайну моделі обладнання.

Карантин і пандемія минаючого року не змогли стати перешкодою в розвитку нових напрямків і можливостей компанії "РОСС".  Цей рік поклав початок довгострокових партнерських відносин компанії  "РОСС" з латвійською компанією «Trade house Ukraina», Рига, а також став джерелом розвитку в компанії цілого напрямку спеціалізованого обладнання. Серед інноваційних проектів слід зазначити виробництво концентраторів кисню, апаратів для штучної вентиляції легенів, рециркуляторів бактерицидних та металевих меблів для стоматологічних кабінетів.   

Більше інформації можна отримати на сайті  - www.ross.com.ua, або за телефоном (050) 400-46-63.

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis