укр eng
 

Комерційні пропозиції

Компанія АЛГОРІТМ-Х допомагає бізнесу покращити внутрішні та зовнішні процеси

Компанія АЛГОРІТМ-Х допомагає бізнесу покращити внутрішні та зовнішні процеси, залишаючи їх керованими та ефективними навіть за викликів найвищого рівня в сучасному цифровому світі.

 Цифрові продукти, цифрові соціальні медіа швидко стають основними каналами комунікації, і бізнес стратегія розвитку полягає в тому, щоб було в десятки разів простіше залучати та утримувати клієнтів. Таке бачення бізнесу вимагає значних інвестицій у розвиток цифрової сфери, а відтак і її захисту, захисту інвестицій.

Для забезпечення проведення зустрічей у будь-якому місці та в будь-який час без прив'язки до певних місць, де перебувають потенційні клієнти нам всім потрібно докласти зусиль. І ось чому.

Інвестиції у цифрові платформи, які підтримуватимуть майбутнє Вашого бізнесу, потребують свого захисту, - і це захист в сфері ІТ безпеки.

Якщо ВИ вже купили рішення ІТ безпеки, МИ потрібні ВАМ щоб потрачені кошти успішно працювали і успішно виконували свої функції, - для цього існує Пентест (дізнаєтесь реальний рівень ІТ безпеки корпоративної мережі, цифрових платформ)

Якщо ВИ вирішили чи вже модернізуєте свою інформаційно  телекомунікаційну складову бізнесу, МИ потрібні ВАМ щоб інвестиційні кошти ефективно запрацювали, - для цього існує Аудит ІТ безпеки (створите реальний рівень ІТ безпеки корпоративної мережі, цифрових платформ)

Для оцінювання нас і швидкої оцінки ІТ безпеки свого бізнесу пропонуємо провести сканування на вразливості, як ІТ мережі, так і  цифрових платформ

Ми працюємо з Вами над покращенням безпеки платформ електронної комерції, цифрових інструментів, що підтримують Ваш бізнес, можливості безпечно зустрічатися та спілкуватися онлайн.

Звертайтеся за наступники контактами:

Algorytm-X | Cybersecurity
тел.:    (044) 221-74-82
e-mail: info@algorytmx.com.ua
сайт:   algorytmx.com.ua

Богдан
тел:     (067) 431-02-02
e-mail: zb@algorytmx.com.ua

Назарій
тел:     (050) 913 96 32
e-mail: nk@algorytmx.com.ua 

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis