укр eng
 

Новини Київської ТПП

Комітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!

  Київська торгово-промислова палата, найбільша регіональна палата в Україні, яка обʼєднує понад тисяча підприємств, провела 11 січня перше в 2024 році засідання Комітету жінок-підприємниць. 

 На засідання комітету були запрошені не тільки члени комітету, але і члени Київської ТПП – власники і СЕО бізнесу. Захід був присвячений сучасній динаміці онлайн-продажів та просуванню брендів в Інтернеті, і включав в себе безкоштовний семінар-воркшоп, проведений Аллою Петриченко, засновницею відомої української платформи онлайн-покупок Shop-Express.

 Пані Петриченко, яка має понад 15 років досвіду в інтернет-маркетингу, поділилася цінними знаннями про створення та масштабування онлайн брендів.

 Підприємці, власники бізнесу та керівники компаній, які приєдналися до семінару як онлайн, так і офлайн, виявили велику зацікавленість до теми семінару. Учасники дізналися про такі аспекти онлайн-брендингу, як створення унікальної торгової пропозиції, розробка ефективної маркетингової стратегії та управління соціальними мережами. Вони також дізналися про кроки для запуску успішних онлайн-продажів, а також про важливість брендованого інтернет-магазину.

 Комітет висловив подяку Аллі Петриченко за професіоналізм та готовність ділитися своїм досвідом. 

Як зазначає Голова комітету Людмила Сізікова, перший віцепрезидент Київської ТПП, Комітет жінок-підприємців запрошує всіх охочих приєднуватись до цієї динамічної спільноти в м. Києві, де можна знайти підтримку, співпрацю та можливості для розвитку власного бізнесу в Украіні та за її межами.

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуПро результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis