укр eng
 

Новини Київської ТПП

Гарантія якості: як в Києві пройшов конкурс "Столичний стандарт якості"

18 жовтня 2023 року в Київській торгово-промисловій палаті відбулася важлива для бізнесу та місцевих споживачів подія. Експертна комісія офіційно оголосила результати конкурсу "Столичний стандарт якості".

Захід розпочався з виставки, на якій було представлено різноманітний асортимент товарів та послуг від київських компаній, які претендували на отримання диплому "Столичного стандарту якості". 

Експертна комісія, до складу якої увійшли представники Київської міської державної адміністрації (КМДА), Київської торгово-промислової палати, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в м. Києві (Держпродспоживслужба) та інших київських організацій, провела ретельну оцінку й аналіз представлених на виставці підприємств. 

Після проведення оцінки, комісія визначила десять компаній, які продемонстрували високу якість і отримали статус дипломантів "Столичного стандарту якості".

До десятки найкращих увійшли:

  • АТ "Київська виробнича компанія "Рапід"

  • Державне підприємство "Військово-промисловий об'єднаний "Київприлад"

  • ТОВ "Нютритив"

  • ТОВ "Фірма Фавор"

  • ТОВ "Пролог Семікор"

  • ТОВ "Макрос"

  • ТОВ "Росток-ЕЛЕКОМ"

  • ТОВ "Ортопедичний науково-виробничий реабілітаційний центр "Ортес"

  • ТОВ "Столичний млин"

  • ТОВ "Де Ла Марк"

Підприємства-дипломанти отримають від КМДА диплом "Столичний стандарт якості" та право маркувати свою продукцію спеціальним знаком, який підтверджує високу якість продукції.

Під час церемонії відкриття Микола Засульський, президент Київської торгово-промислової палати, висловив щиру подяку КМДА за організацію важливого заходу. Він підкреслив, що цьогорічний запуск конкурсу є історичною подією, оскільки протягом попередніх років низка факторів, таких як пандемія та воєнна агресія, ускладнювали можливість його реалізації. 

Володимир Костіков, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації, підкреслив важливість конкурсу в рамках Комплексної цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку міста Києва на 2019-2023 роки. Основною метою конкурсу є визначення найбільш якісних товарів київських виробників , а також надання підтримки місцевому бізнесу у підвищенні конкурентоспроможності їхньої продукції.

Палата щиро вітає всіх переможців та висловлює подяку Київській міській державній адміністрації за її прагнення підвищувати планку якості продукції в столиці.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis