укр eng
 

Новини Київської ТПП

З Днем працівників харчової промисловості!

Шановні колеги, друзі!

Від імені колективу Київської торгово-промислової палати щиро вітаю вас з професійним святом — Днем працівників харчової промисловості! Вітаю всіх,хто забезпечує нас якісними продуктами, дивує новими розробками, які відповідають сучасним стандартам, щоб зробити наше життя ще смачнішим!

У найскладніші хвилини військової агресії ви були неперевершені у служінні своїй справі, забезпечували найнеобхіднішим для виживання наших громадян, навіть під обстрілами! Харчова промисловість в умовах глобальної конкуренції швидко розвивається та змінюється для того, щоб відповідати сучасним трендам, смакам та побажанням споживачів.

Завдяки вашим зусиллям продукція українських виробників – взірець якості та конкурентоспроможності, про що свідчить постійно зростаючий у світі попит на вітчизняні продукти харчування, а ваші торгові марки – відомі на світових ринках. Шановні працівники харчової промисловості! Прийміть найщиріші побажання творчої енергії, професійного успіху, здійснення виробничих і особистих планів, надійних партнерів та колег!

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба і запашного хліба!

З шаною і повагою

Президент Київської ТПП

Микола Засульський

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуПро результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis