укр eng
 

Новини Київської ТПП

Шановні працівники машинобудівного комплексу

З нагоди вашого професійного свята прийміть наші щиросердні вітання! 

Ваша праця дуже важлива для всіх нас, для кожної родини, для нашої країни, її життєдіяльності і обороноздатності! Кожен успіх, що досягнутий у машинобудуванні – це результат спільних зусиль вчених, конструкторів, інженерів та робітників інших професій. Cамовідданою працею ви зміцнююте фундамент України. Ваш професіоналізм, майстерність, відповідальність, вірність традиціям заслуговують на глибоке суспільне визнання і повагу! 

Шановні колеги! Бажаємо творчого натхнення, невичерпної життєвої енергії, нових винаходів, нових ідей і унікальних розробок з визнанням на світовому ринку!

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуПро результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis