укр eng
 

Новини Київської ТПП

Про співпрацю між Україною та Польщею

Про співпрацю між Україною та Польщею

У світлі нещодавньої дипломатичної напруги між нашими двома країнами ми хотіли б поділитися з Вами важливими подіями. 21 вересня 2023 року відбулись Українсько-польські консультації за участі президента Київської ТПП Миколи Засульського та його краківського колеги — директора ТПП Кракова Рафаля Кульчицькі.На початку розмови київська сторона подякувала Польщі за надану підтримку та допомогу українському народу. 

Цей діалог символізує нашу рішучість зберігати і зміцнювати довгострокові відносини з нашими польськими колегами.

В ході обміну думками сторони підкреслили, що попри тимчасові складнощі, які виникли на тлі вирішення питань експорту українського зерна, взаємна зацікавленість у продовженні й поглибленні співробітництва продовжує залишатись на такому ж високому рівні. Тільки спільними зусиллями, підтримуючи і допомагаючи один одному, ми можемо протистояти небезпеці зовнішніх загроз, а розбіжності, незалежно від причин, лише допомагають пропаганді супротивника!

Також під час бесіди було обговорено план спільних дій, затверджений на червневому Краківському Саміті «Київського Клубу партнерських Палат» 2023, участь у якому взяли партнерські Палати 11 країн Європи та обговорені питання участі польського бізнесу у повоєнному відродженні економіки та інфраструктури України.

 За результатами Саміту членами Клубу було підготовлено спільний заклик до Єврокомісії із закликом прискорити процеси інтеграції до Європейської спільноти України, Молдови та Грузії.

Ми висловлюємо щиру вдячність нашим шановним польським колегам за їхнє розуміння та непохитну підтримку!

Довідково: Київський Клуб, як міжнародну асоціацію, було засновано у 2020 році Київською, Краківською та Вільнюською Палатами, що відповідало формату «Люблінського трикутника», започаткованого міністрами закордонних справ трьох наших країн.

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуПро результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis