укр eng
 

Новини Київської ТПП

Сімейні цінності на першому місці: Київська ТПП нагородила переможців конкурсу

12 липня 2023 року в м. Києві відбувся Гала прийом, організований Київською Торгово-промисловою палатою, присвячений конкурсу «Підприємство дружнє до родини». Цей захід проводиться вже сьомий рік поспіль у країнах південно-східної Європи, сприяючи розвитку й популяризації підприємств, що демонструють дружність до родини й створюють кращі умови для балансу роботи і особистого життя працівників. Генеральними партнерами конкурсу виступили компанії «Еквітестлаб», «Полюс», «КиївГума», «КенПак» та «Фірма Фавор».

Президент Київської ТПП Микола Засульський у своєму виступі наголосив:

«Держава — це не тільки кількість виробленої продукції на душу населення. Це величезна турбота про розвиток і духовність суспільства. Ми єдина нація в Європі, яка сьогодні у відкритому бою бореться з прямою агресією іншої держави. І ця агресія не тільки в ракетах, шахедах, танках і артилерії – вона в ідеології і бездуховності чужого для нас суспільства, ворожої для нас країни. Розуміння цієї прірви в розвитку країн заставляє нас сьогодні рухатись вперед. І якраз одним з проявів цього руху є проведення таких конкурсів і такої політики».

Віцепрезидент Київської ТПП, Володимир Коляденко, зазначив, що участь у конкурсі демонструє підтримку політики дружніх до родини підприємств, яка має велике значення для розвитку сімейного благополуччя:

«Це унікальна історична подія, ініційована комітетом жінок-підприємниць Київської ТПП. Вона є втіленням міжнародного тренду і продовженням міжнародного конкурсу, який проводився в європейських торгово-промислових палатах, зокрема в палаті міста Кобленц. Цей конкурс свідчить про підтримку Київською ТПП кращих корпоративних стандартів ставлення до сім'ї, підтримку сімейних цінностей, зокрема ставлення до жінок, особливо в умовах війни, оскільки демографічна ситуація в Україні є надзвичайно складною. Дуже важливо, що ми проводимо його під час війни, і героїчний український бізнес завдячує героїчним Збройним Силам України за можливість розвивати економіку держави та власне просувати такий конкурс».

За результатами конкурсу, були визначені переможці в різних номінаціях.Перше місце в номінації «До 20 працюючих» отримала Юлія Тарабанова, керівник ТОВ «Іванків Агро бізнес 2017», яка була нагороджена почесною статуеткою ГЕРМЕС. Олена Білолипецька, керівник Компаній «ЛС ПРОФІ», зайняла друге місце, а третє місце було присвоєно Ірині Тарасевич, керівниці компанії «РЕМОС». 

(Юлія Тарабанова)

(Олена Білолипецька)

У номінації «Більше 20 працюючих» перше місце здобуло державне підприємство «УДВП ІЗОТОП», друге місце посіла компанія «ЖИТОМИРБІОПРОДУКТ», а третє місце було присвоєно ТОВ «ФАЙДАЛЬ УКРАЇНА».

Окрім цього, керівництвом Київської ТПП було прийняте рішення вручити усім Генеральним партнерам заходу відзнаку ТПП України «Срібний значок ТПП України».

Голова організаційного комітету конкурсу, перший віцепрезидент Київської ТПП Людмила Сізікова, закликала всіх брати участь у будівництві нової сучасної демократичної України:

"У 2022 році компанія Фавор та її керівник Раїса Михайлова взяли участь у міжнародному локальному конкурсі в м. Бар, Чорногорія. Вони успішно пройшли локальний етап цього конкурсу і отримали перше місце в номінації «Від 20 працюючих до 100». Комітет жінок-підприємниць разом з командою Палати наполегливо працювали над впровадженням цього конкурсу в Україні та доклали максимум зусиль, щоб його провести в 2023 році. Тому цей захід відображає наше глибоке переконання в потенціалі та значущості цінностей родинного благополуччя. Ми впевнені, що він знайде визнання серед членів Київської ТПП, підприємств Київського регіону і, можливо, пошириться на всю Україну. Разом ми будуємо нову сучасну демократичну Україну та формуємо моральне суспільство, де людина і родина є найвищою цінністю." 

Після завершення церемонії нагородження, журі та учасникам були вручені цінні подарунки від партнерів, що стали символом визнання їхнього внеску, вкладеного у цей захід. 

Ми висловлюємо щиру вдячність учасникам та нашим партнерам за допомогу у проведенні цього заходу. Цей конкурс став важливим кроком у підтримці родинного добробуту та розвитку суспільства, яке прагне забезпечити баланс між роботою та особистим життям.

Фото: "Медіацентр" ДП "ГДІП"/ Фіалковська Анна

Читайте також:Сучасна професійна освіта і нестача кадрів на виробництві. Зустріч директорів освітніх закладів і власників бізнесуНовий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського районуПро результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Календар подій

Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis