укр eng
 

Новини Київської ТПП

Про візит делегації Київської ТПП й результати участі у бізнес-форумі в м. Новгород-Сіверський.

Київська торгово-промислова палата рада повідомити про успішну поїздку своєї делегації до Новгород-Сіверського, яка відбулася 10 травня 2023 року під керівництвом президента Київської ТПП та голови Новгород-Сіверського відділення Чернігівського земляцтва у місті Києві, Миколи Засульського та за участі делегації у складі віцепрезидентів Володимира Коляденка, Віталія Майстренка, Віталія Бойко, Леоніда Соколова та Геннадія Сажина.

Ця місія мала велике значення, тому поїздка була ретельно спланована з програмою, щоб систематично та ефективно підійти до питань, які стосуються життя міста та його мешканців.

У межах поїздки делегація взяла участь у бізнес-форумі під назвою "Новгород-Сіверщина під час війни: нові виклики та можливості", де представники Палати виступили разом з іншими запрошеними учасниками на тематичних секціях, спрямованих на подальшу співпрацю між Київською ТПП та представниками громади.

На форумі проходили конструктивні дискусії та обмін ідеями, спрямовані на зміцнення партнерства та розвиток економічного потенціалу регіону.

В ході візиту делегація Київської ТПП, разом з іншими представниками, відвідали волонтерське об'єднання "Хатинка Добра", що працює при ГО "Деснянська Ліга Натуралістів". Під час урочистої церемонії волонтерам було вручено генератор та меблі. 

Крім цього, комунальне некомерційне підприємство "Новгород-Сіверська центральна міська лікарня імені І.В. Буяльського" Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області отримало від делегації медикаменти, миючі засоби, дезінфектори, медичні тести а також три функціональні медичні ліжка для хірургічного відділення та п'ять для терапевтичного відділення. Ці ліжка мають високу функціональність і, що найважливіше, забезпечують пацієнтам підвищений комфорт під час проведення лікувальних процедур та надають максимальний рівень медичної допомоги під час їх перебування у лікарні. 

Спеціальна установа міста отримала вісім рацій, які були передані з метою забезпечення надійної охорони та оверлок.

Також у читальній залі бібліотеки будинку культури, з нагоди святкування Дня матері, відбулася зустріч з матерями загиблих на фронті воїнів, багатодітними сім'ями та представниками будинків сімейного типу, кількістю до 25 осіб. Микола Засульський звернувся до матерів із словами: "Ми тут за покликом серця, оскільки усвідомлюємо ваше болісне становище. Кожного, хто втратив життя на фронті, ми будемо завжди пам'ятати, а ця земля ніколи не забуде їх жертву". 

Було надано грошову допомогу та продуктові набори й муку, які були привезені Палатою. Це дало змогу підтримати та висловити подяку цим незламним жінкам за їх величезну жертовність.

Київська Торгово-промислова палата висловлює подяку усім учасникам делегації, співорганізаторам та партнерам за успішне проведення цієї зустрічі. Особлива подяка «Благодійному фонду Станіслава Пламадяло», Громадській організації «Волонтерський центр «Квазар», компаніям «Еквітестлаб, «Deps», «Столичний млин» та Коростишівському хлібозаводу, які долучилися до нашої спільної роботи. Разом ми зможемо продовжувати будувати міцні торговельні зв'язки, сприяти розвитку підприємництва та підтримувати соціальні проєкти, які покращують якість життя нашої громади.

*додатково* Під час поїздки, міський голова Новгород-Сіверського Людмила Ткаченко вручила спеціальні відзнаки почесного громадянина міста президенту Київської торгово-промислової палати Миколі Засульському, за виконання рішення сесії міської ради та багаторічну допомогу і працю на благо розвитку Новгород-Сіверщини.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis