укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київська торгово-промислова Палата оголошує про проведення Конкурсу серед підприємств і організацій - членів КТПП "Підприємство дружнє до родини"!

Увага всім підприємствам і організаціям - членам Київської Торгово-промислової палати!

 Київська ТПП оголошує про проведення в травні-червні 2023 року започаткованого щорічного локального (регіонального) конкурсу «Підприємство дружнє до родини». 
Мета конкурсу - підтримка та популяризація дружніх до родини підприємств заради забезпечення кращих можливостей для працівників у досягненні балансу між роботою і родиною, а, також, у професійному та кар’єрному зростанні, націленні на створення проактивного і дружнього колективу, здатного прийти до успіху.

Щоб прийняти участь у конкурсі необхідно заповнити реєстраційну форму а, також, «Анкету» та «Заяву», які надіслані членам Київської ТПП електронною поштою.

Журі конкурсу, до складу якого входять видатні політики, державні управлінці та успішні підприємці України, оцінять ваші відповіді у "Анкеті" та визначить Переможців. Переможці конкурсу отримають почесні відзнаки Торгово-промислової палати України і Київської торгово-промислової палати й цінні подарунки, а, також, матимуть шанс прийняти участь у Міжнародному конкурсі «Підприємство дружнє до родини».

Нагадаємо, що в 2022 році в Міжнародному конкурсі «Підприємство дружнє до родини», який проходив  в Чорногорії, прийняла участь «Компанія «ФАВОР» та її співвласниця та директор Раїса Василівна Михайлова, яка стала переможцем в номінації «Від 21 працюючих до 100». 

У Вас такий шанс є вже сьогодні!

Посилання на реєстраційну форму для участі у конкурсі - https://forms.gle/urEj15ALPpvfo92A8

Термін подачі документів - до 29 травня 2023 року (включно).


Переглянути відеоролик Конкурсу

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis