укр eng
 

Новини Київської ТПП

Бізнес-сніданок з Олександром Соколовським: ключ до успішного бізнесу в Україні

 

 Центр підтримки бізнесу Київської ТПП допомагає українським підприємцям та власникам бізнесів розвиватися й ефективно працювати в умовах ринкової конкуренції. Одним з інструментів, які Палата надає своїм клієнтам, є проведення бізнес-сніданків. Це дає можливість не лише отримати нові знання, але й зустріти колег з різних галузей, знайти нових партнерів та клієнтів, а також насолодитися атмосферою, створеною професійними спікерами та фахівцями сфери.

 11 квітня 2023 року в Київській ТПП відбувся черговий бізнес-сніданок з відомим українським підприємцем Олександром Соколовським —засновником торговельно-виробничого обʼєднання «Текстиль- Контакт», співзасновником Ukrainian Fashion Week. Захід було відкрито першим віцепрезидентом палати Людмилою Сізіковою, яка у своїй доповіді наголосила на важливості проведення таких зустрічей для українських підприємців, оскільки вони можуть отримати безліч корисних знань та інсайтів від успішних бізнесменів.

«Ми запрошуємо на бізнес-сніданки видатних людей, які є лідерами думок та провідними фахівцями в своїй справі. Такі люди зосереджені на розробці стратегічних ідей для розвитку бізнесу та економіки України. Саме тому сьогодні ми запросили пана Олександра, щоб він розповів нам про свої погляди на поточний стан бізнесу в Україні. Він є досвідченим підприємцем та має багатий досвід у галузі, тому його візія буде корисною для всіх присутніх», — наголошує перший віцепрезидент Людмила Сізікова. 

 У рамках зустрічі з учасниками пан Соколовський поділився своїм багатим досвідом у бізнесі, починаючи з історії створення своєї компанії та розповідаючи про труднощі, з якими він стикнувся на своєму професійному шляху. 

 За його словами, для успішного бізнесу необхідно мати команду професіоналів, які поділяють спільну мету та працюють разом на досягнення успіху. Тому одним із головних трендів у бізнесі найближчими роками буде збільшення значущості стратегій із залучення та утримання кваліфікованих кадрів.

 «Підприємство працює на повну, тому що попит на виробничі потужності в Україні зараз дуже високий. Ті, хто зміг зберегти та приумножити свою справу, як правило, перебудували виробництво та мають замовників. Тому я вважаю, що для всіх, хто в Україні займається розвитком виробництва, дуже важливо слідкувати за ситуацією!»,— підкреслює Олександр.

 Крім цього, підприємець поділився своїм досвідом управління бізнесом в умовах економічної нестабільності та воєнного стану. 

 В результаті, всі учасники дійшли загального висновку, що підтримка партнерських відносин відіграє важливу роль у зміцненні економічної ситуації в Україні. Вони також висловили готовність продовжувати взаємодію та співпрацю для досягнення спільних цілей. 

 Бізнес-сніданок став не лише майданчиком для обміну досвідом та знаннями, а й показав, що сильні бізнес-спільноти здатні впоратися з труднощами та ефективно розвиватися в умовах економічної нестабільності.

Читайте також:Київська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis