укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київська Палата та Польсько-українська господарча палата: співробітництво та зміцнення зв'язків

5 квітня 2023 року в Київській торгово-промисловій палаті відбулася зустріч із польсько-українською господарчою палатою, на якій були обговорені перспективи розвитку бізнес-співробітництва між українськими та польськими підприємцями. Захід відкрив президент Київської ТПП Микола Засульський, який у своєму вітальному слові наголосив на важливості подальшого зміцнення економічних зв'язків між підприємцями двох країн. А також на переговорах взяли участь перший віцепрезидент Людмила Сізікова, керівник Центру підтримки бізнесу Михайло Бєліков та представники 9 київських підприємств.

 Директор Польсько-Української господарчої Палати в Україні Вікторія Яловенко зазначила, що бачити діяльність у розвитку співпраці між двома країнами важливо, оскільки це сприяє ефективній взаємодії та розвитку спільних інтересів.

 В ході зустрічі було досягнуто взаєморозуміння щодо важливих питань розвитку торговельно-економічних відносин між країнами, зокрема розглянуто різні плани та можливості співробітництва. 

 Було також зазначено про налагодження співпраці Комітету жінок-підприємниць при Київській ТПП з жіночими асоціаціями Польщі та заплановано проведення спільних заходів й долучення до грантових програм. Людмила Сізікова наголосила, що роль жіночого підприємництва важлива для розвитку бізнесу в Україні та Польщі, тому Київська палата буде продовжувати співпрацю в рамках цього напрямку.

Київська ТПП висловлює подяку Польсько-Українській господарчій Палаті та київським підприємцям за інтерес до розвитку співробітництва та сподівається на подальшу плідну взаємодію.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis