укр eng
 

Новини Київської ТПП

Залучення підприємств будівельного комплексу до виконання програм відбудови та оновлення України. Презентація можливостей проекту ONOVA GIS HUB

 Київська торгово-промислова палата виступила організатором ділової зустрічі представників підприємств будівельної галузі та Громадської спілки «Український фонд енергоефективності та енергозбереження», яка відбулась 16 лютого 2023 р. в рамках роботи Комітету з питань будівництва та будівельних матеріалів.

Головна мета – обговорення перспективи залучення підприємств будівельного комплексу до виконання програм відбудови та оновлення України та участь у проєкті ONOVA GIS HUB

Дискусія відбулась під головуванням віцепрезидента Київської ТПП Віталія Майстренка.

У засіданні взяли участь віцепрезидент Київської ТПП Володимир Коляденко, Голова Комітету будівництва та будівельних матеріалів, представник Польсько-української господарчої палати Олександр Сокол та голови інших Комітетів при Київській ТПП.

«Робота з відбудови інфраструктури розпочинається одразу після завершення бойових дій, і вже триває на територіях Київської Чернігівської, Миколаївської, Харківської та інших областей. Це чималий обсяг роботи для нашого будівельного комплексу. Вважаю, що завдяки таким інструментам, як ONOVA GIS HUB та у партнерстві з Громадською ініціативою ONOVA, із залученням іноземних інвесторів та донорів цей процес може вийти на принципово вищий рівень», - наголосив Майстренко.

Основні засади діяльності Ліги та геоінформаційний портал ONOVA GIS HUB презентували Єгор Стефанович - Голова правління ГС «Український фонд енергоефективності та енергозбереження», головний координатор Ліги оновлення України «ОНОВА» та Головний архітектор Ліги оновлення України «ОНОВА» - Анна Кирій.

Спікери доповіли про можливості застосування порталу для фіксації та аналізу руйнувань, яких зазнали внаслідок російської агресії вітчизняна інфраструктура та приватні об’єкти в містах і селах. Обговорювалися деталі стратегії відбудови та оновлення інфраструктури України, яка уже впроваджується.

Жвавою виявилась дискусія навколо питання залучення підприємств будівельного комплексу до виконання програм відбудови та оновлення України та обговорення поточної ситуації у цьому напрямку. Частина учасників приєдналася on-line.

У обговоренні планів взяли участь керівники бізнесових структур та наукових організацій будівельного комплексу, які презентували можливості своїх підприємств. Зокрема виступили:

Сергій Тимошенко – віцепрезидент Корпорації «ДБК-Житлобуд»

Олег Арапов - Голова правління ПрАТ «САТЕР»

Віктор Федоров - засновник ТОВ «Арсенал-центр»

Анар Рафієв - президент Громадської спілки «Український фонд енергоефективності та енергозбереження»

Олена Білолипецька - засновниця ТОВ «ЛС-профі»

Геннадій Фаренюк - директор ДНДІБК

Олександр Щуцький та Ольга Романенко - керівники ТОВ «Екопан»

Представники ТОВ «ТД КРАФТ ДЕКЕНСІСТЕМ УКРАЇНА» та ТОВ «Дайвер ЛТД»

Юрій Пастух - заступник генерального директора «Метробуд»

Віталій Конопленко - комерційний директор "САНСЕЙ ЕНЕРДЖІ"

Саченко Ілля - заступник директора ТОВ "АЛЬТІС-КОНСТРАКШН" та інші

До дискусії долучились представники 6 місцевих громад (Броварська, Калинівська, Згурівська, Березанська та інші) та органів виконавчої влади, представники юридичних компаній, фінансових установ та громадських організацій.

Учасники робочої зустрічі відзначили активну участь Київської ТПП у обговоренні актуальних питань сьогодення, залученні фахових експертів до обговорення проблематики та просування інтересів бізнесу. У підсумку виявилась зацікавленість багатьох підприємств галузі долучитись до участі у програмах відновлення нашої країни від наслідків руйнувань та пошкоджень в ході війни. Таким чином ONOVA GIS HUB може бути використаний для планування компаніями діяльності у відбудові зруйнованої інфраструктури у різних регіонах України та взаємодії із замовниками, інвесторами та донорами. 

А також домовились про розвиток співпраці, налагодили контакти для кооперованих постачань та участі у проектах.

https://onova.org.ua/

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis