укр eng
 

Новини Київської ТПП

У Київській торгово-промисловій палаті відбулась перша у цьому році міжнародна зустріч з делегацією міста Лондона

 

24 січня 2023 року у Київській ТПП було організовано ділову зустріч з делегацією міста Лондона на чолі з Генеральним директором Лондонської торгово-промислової палати паном Річардом Берджом. До складу делегації також увійшли представники Лондонського Сіті - Ендрю Марсден, член Генеральної Ради корпорації Лондона та пан Том Слейг - член міської Ради Лондона. Метою візиту було налагодження прямих ділових зв’язків між нашими столичними Палатами, членами Палат та підтримка українського бізнесу в умовах воєнного стану.

 

 

Делегацію прийняв президент Київської ТПП Микола Засульський, який у своєму виступі інформував членів делегації про стан економіки України та м. Києва, а також ознайомив з основними напрямками діяльності Київської палати з підтримки українського бізнесу в умовах воєнного стану. Окремо він зупинився на гуманітарній діяльності, яку Палата активно розпочала з перших днів війни. Зокрема він розповів про безпрецедентну гуманітарну допомогу, яку на заклик Київської ТПП надали зарубіжні партнерські Палати – а це тони вантажів ліків, медичного обладнання, продуктів харчування тощо. Членам делегації було передано складений Палатою список інвестиційних проєктів та проєктів з відновлення бізнесу від українських підприємств.

 

 

 

На зустріч були запрошені члени Палати - представники українських компаній, серед яких «Сідкон», «Екопан», «Фавор», «Релеекспорт» та інші, які також мали можливість презентувати свої підприємства та передати пропозиції щодо співробітництва.

 

 

 

Під час зустрічі сторонами було висловлено взаємне прагнення у розвитку прямого співробітництва між нашими Палатами та обговорено конкретні подальші кроки, у тому числі і шляхом укладення відповідної Угоди. Микола Засульський також передав пану Ричарду Берджу запрошення Лондонській ТПП приєднатись до лав Київського Клубу партнерських Палат, який було створено при Київській ТПП і до складу якого увійшли партнерські Палати 13 країн світу.

 

 

«Під час поїздки, ми змогли багато побачити та поспілкуватися з багатьма українськими бізнесменами. І це нас вразило. В цій країні існують великі перспективи для розвитку бізнесу, тому нам було б цікаво співпрацювати з Київською ТПП у тому числі і в рамках Київського Клубу», - говорить Річард Бердж. 

 

 

Микола Засульський подякував британській делегації за підтримку та віру в майбутнє України:

«Шановні колеги, я хотів би подякувати за цю важливу зустріч. Я підкреслюю, що ми не тільки звертаємось по допомогу, але і пропонуємо проєкти з співробітництва від наших підприємств та компаній… Ми передали вам ці проєкти, і будемо раді нашій співпраці у майбутньому. Ми відстояли Київ, відстоїмо і Україну!»

 

 

Нагадаємо, що Велика Британія є 11-тим за розміром торговим партнером України серед європейських країн. Частка Великої Британії в загальному об’ємі складає 3,5% від загального товарообігу з країнами Європи.

Лондонський Сіті - міжнародний фінансовий центр у світі, що генерує 20% ВВП Сполученого Королівства. Він пропонує доступ до глобальних ринків та налічує близько 24 000 малих й середніх підприємств. Оскільки Лондон відкритий для можливостей співробітництва з усього світу, співпраця з бізнес-спільнотою британської столиці дуже важлива для Київської ТПП.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis