укр eng
 

Новини Київської ТПП

Допомога Київської ТПП спільно з Новгород-Сіверським Земляцтвом триває

Допомога Київської ТПП спільно з Новгород-Сіверським Земляцтвом триває

Благодійна допомога закладам постраждалої від війни Новгород-Сіверщини триває.

Недощавно до центральної районної лікарні імені І.В.Буяльського, яка розташована у Новгород-Сіверській міській територіальній громаді, завітала делегація на чолі з президентом Київської торгово-промислової палати, головою Новгород-Сіверського відділення Чернігівського земляцтва в м. Києві Миколою Засульським – давнім другом Новгород-Сіверщини, земляком, який допомагає громаді протягом багатьох років, а також  Геннадій Сажин, Галина Кокта, Леонід Соколов, Микола Засульський, а також віцепрезидент Київської ТПП Володимир Коляденко.

Напередодні за сприяння М.В.Засульського, Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В.Буяльського отримала потужний гуманітраний спеціалізований медичний вантаж. Це сучасне обладнання, яке надійшло до районної лікарні. За нинішніх обставин, воєнного часу, коли подібне устаткування важко знайти і поставити до лікарень великих міст, представники Земляцтва змогли знайти і доставити його в місто – районний центр, розташоване у прикордонній зоні й зовсім близько до території, де дислокуються ворожі війська. Надскладне завдання. І воно виконано.

 Зробити це стало можливим завдяки співпраці, яку налагодила Київська торгово-промислова палати з UNICEF. Палата у цей, воєнний час стала партнером з логістики в Україні цієї Міжнародної організації. Аспіраційні насоси для органів дихання, мобільні звукові сканери з приладдям, доплери, дефибрилятори, реєстратори ЕКГ, автоматичні інкубатори, різноманітні хірургічні інструменти, парові стерилізатори, хірургічні акушерські набори, аптечки, багато іншого медичного обладнання та ліків, – у цей воєнний час все це «скарб» для лікарні, медичне обладнання, яке зможе врятувати життя наших людей.

По відео-зв’язку з учасниками зустрічі –  міським головою Новгород-Сіверщини Людмилою Миколаївною Ткаченко, генеральним директором лікарні Оксаною Василівною Черненко, колективом лікарів, представниками Земляцтва, зміг зустрітися голова представництва UNICEF в Україні Мурат Шахін, який допоміг, щоб такого рівня медичне обладнання опинилося в цій лікарні.

Звернувшись до пана Мурата Шахіна Микола Засульський підкреслив: «Устаткування, яке надійшло за сприяння UNICEF в Україні в нинішніх обставинах – це незвичайна допомога, яку Ви  передали в місто, що фактично розташоване на кордоні з ворогом. Тут люди потребують її найбільше. Лікарні у маленьких містечках несуть у наш час величезне навантаження, тут народжуються діти, лікарі рятують життя наших громадян. Тому було дуже важливо, щоб це обладнання доїхало саме сюди.  Я бачу в очах людей, які працюють в цій лікарні, велику подяку за те, що Ви зробили для цього регіону. Це дає надію на те, що ми, українці, маємо майбутнє, адже маємо таких партнерів як UNICEF – світовий лідер із захисту прав та інтересів дітей, який працює заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. Ми віримо, що в нас буде краще життя і обов'язково буде наша Перемога. Подяка Вам від громади, яка живе на кордоні нашої держави».

У відповідь Мурат Шахін зазначив: «Я вважаю, що це невелика допомога. Українці кожного дня демонструють нам як-то бути стійкими і непохитними, як-то можна проживати такий страшний період в історії та не похитнутися і вірити в себе та свою державу, і насправді я дуже радий, що ми можемо хоч трошки долучитися до вашої боротьби».

Генеральний директор лікарні Оксана Черненко підкреслила, що «до глибини душі весь колектив лікарні дякує за те, що підставляєте нам своє сильне і добре плече, нашому персоналу і нашій громаді, у такій непередбачуваній та страшній для людей життєвій ситуації, яка відбувається у наші дні в Україні».

Після цього гості з Києва, Новгород-Сіверського відділення Чернігівського земляцтва спільно з керівником БФ "Серце до серця" Л.Г.Соколовим, відвідали і передали генератори Новгород-Сіверській установі виконання покарань. Начальник УВП подякував і зазначив, що зараз генератори, які привезли, життєво необхідні, адже великі холодильники, в яких зберігається кілька тон продукції - риби, м'яса та ін. можуть зберегти її у разі великих перебоїв в електропостачанні. Заклад робить запаси продукції на тривалий термін.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis