укр eng
 

Новини Київської ТПП

Вітаємо ділових жінок з Міжнародним Днем жіночого підприємництва!

Серед компаній-членів Київської торгово-промислової палати великий відсоток тих, які засновані, очолюються жінками-підприємницями.

Ми пишаємося нашими керівницями компаній.

Ми вдячні вам за те, що не припинили вашу діяльність, завзято виборюєте перемогу на своєму великому чи малому підприємстві, забезпечуючи робочі місця, сплачуючи податки, виробляючи вітчизняну продукцію з любов’ю до співвітчизників та величезною жагою до перемоги. 

Міжнародний День жіночого підприємництва (англійською - WED) було започатковане у 2014 році, коли в Нью-Йоруц і Організації Об'єднаних Націй та одночасно в 144 країн світу відзначали найкращих жінок – керівників підприємств, які зробили свій внесок у розвиток економіки, безвідносно до того, було це мале, середнє чи велике підприємство.

В Київській торгово-промисловій палаті в 2017 році було створено Комітет жінок-підприємниць. Очолює Комітет перший віцепрезидент Палати Людмила Сізікова. У його складі – керівники, топ-менеджери, власники компаній з різних сфер економічного життя  – агропромислових підприємств, виробництва продуктів харчування, кондитерських, легкої промисловості та дизайну одяга, аксесуарів, ювелірного мистецтва, художніх виробів, юридичних, консалтингових, бухгалтерських послуг, компанії з управління нерухомістю та інших активів, медицини, психології, екологічних ініціатив, ритейлу, громадських об’єднань, представниці вищих наукових закладів, курсів іноземних мов, рекламних і креативних агентств, поліграфії та інших галузей.

За ініціативи Людмили Сізікової та співголів Комітету жінок-підприємниць в Києві відбулася Перша міжнародна конференція жінок-підприємниць «Успіх в тобі», яка зібрала та об’єднала навколо себе понад 120 представниць бізнесів і не лише столичних, але й інших міст – Херсона , Одеси, Чернігова. У конференції взяли участь гості та експерти з Німеччини, Хорватії, Болгарії, Чорногорії та ін. Конференція стала винятковим місцем для зустрічі та нетворкінгу жінок-лідерів українського бізнесу.

Були плани і на 2022 рік. Але на заваді стала війна.

Вже у березні Комітет поновив свою роботу і за весь цей час робота триває – відбуваються візити підприємниць на виробництва з метою обміну досвідом з колегами, тренінги, онлайн-зустрічі.

Робота з розвитку та підтримки жіночого підприємництва в Київській ТПП триває. У нас великі плани, є можливості для реалізації різноманітних проєктів, у тому числі міжнародних. Ми відкриті до ваших пропозицій!

Дорогі жінки-підприємниці, колеги, партнери, друзі! Вітаємо вас з вашим професійним святом!

Бажаємо залишатися такими ж сильними і непохитними у своїй справі, ідейними, креативними натхненницями, інвесторами, відповідальними роботодавцями, опорою для ваших колективів, вітчизняної економіки та ваших сімей! Якими ви є!

Бажаємо миру!

     Микола Засульський, президент Київської ТПП

        Людмила Сізікова, перший віцепрезидент Київської ТПП, голова Комітету жінок-підприємниць

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis