укр eng
 

Новини Київської ТПП

Людмила Сізікова: «Ми розуміли, що можемо використати цей міжнародний майданчик, не тільки для того, щоб поділитись станом жіночого підприємництва в Україні, його здобутками і викликами, але і, зокрема щоб донести правду про цю війну»

Людмила Сізікова: «Ми розуміли, що можемо використати цей міжнародний майданчик, не тільки для того, щоб поділитись станом жіночого підприємництва в Україні, його здобутками і викликами, але і, зокрема, щоб донести правду про цю війну в Україні»

7-8 листопада 2022 року в місті Бар, Чорногорія, відбулась міжнародна Конференція ділових жінок, у якій взяли участь підприємниці та керівники асоціацій жінок-підприємниць з Албанії, Боснії та Герцеговини, Чорногорії, Болгарії, асоціації міста Нові Сад (Сербія) та асоціації Сербії, Хорватії, Македонії та України на тему "Політика для жінок підприємниць". У рамках конференції відбувся міжнародний конкурс "Підприємство, дружнє до родини".

Комітет жінок-підприємниць Київської ТПП, який очолює перший віцепрезидент Київської ТПП Людмила Сізікова, не припиняв свою роботу з початку війни у державі, навіть більше – активно організовує зустрічі, запрошуючи відомих спікерів та бізнесменів до себе в гості, проводить бізнес-сніданки, семінари, онлайн-зустрічі та багато іншого.

Людмила Сізікова наголосила: «Вже декілька років наш Комітет є партнером Проєкту Кобленської ремісничої палати (Німеччина), що об’єднує Асоціації жінок підприємниць і ремісничих цих країн. Тому ми зробили все, що від нас залежить, щоб взяти участь у цій Конференції, незважаючи на всі труднощі, пов’язані з тим важким станом, в якому наразі перебуває Україна внаслідок воєнної агресії, розв’язаної російською федерацією. Ми розуміли, що можемо використати цей міжнародний майданчик, не тільки для того, щоб поділитись станом жіночого підприємництва в Україні, його здобутками і викликами, але і, зокрема щоб донести правду про цю війну, розповісти про героїзм ЗСУ і про незламність духу і волю до Перемоги усього українського суспільства».

«Готуючись до конференції, ми провели локальний конкурс "Підприємсво, дружнє до родини", намагаючись зробити це за тими стандартами, які були передані нам керівниками Проєкту та виявили переможців - підприємства, членів Київської торгово-промислової палати. Ними стали ТОВ "Компанія"ФАВОР" у номінації більше 20 працюючих та ТОВ "Заруддя Агро" в номінації до 20 працюючих», - розповідає Людмила Сізікова.

Людмила Сізікова розповіла про те, що «складнощі з проведенням локального конкурсу виникли не тільки у нас, але й у наших партнерів з інших країн, адже забігаючи наперед скажу, що переможців локальних конкурсів на міжнародний конкурс окрім нас заявили лише 2 країни - Чорногорія та Албанія. Адже ці стандарти передбачають досить грамотну і велику політику, яку має впроваджувати підприємство, щоб досягти успіху в цьому. Наприклад, це і гнучкий графік роботи для працівників, які мають дітей, віддалена робота, врахування потреб при плануванні відпусток працівників, допомога у випадку хвороби дітей, допомога у догляді за дітьми, участь працівника у розвитку підприємства, впровадження політики флексибільності, фінансова допомога працівникам і таке інше .

З України в Чорногорію вирушили  два українських підприємства – компанія «Фавор», директор і співвласниця компанії Раїса Михайлова та компанія "Заруддя Агро", директорка компанія Олена Репа (взяло участь заочно).

"ФАВОР" чудово виконала своє "домашнє завдання" з підготовки до участі у міжнародному конкурсі, знявши фільм про історію та діяльність компанії та приготувши презентацію. Директор і співвласниця компанії Раїса Михайлова блискуче представила своє підприємтсво і свій дружній колектив. Кожне її слово було сповнене любові до власної справи, до своєї продукції, відчувалось, що вона живе власною справою і має великі плани на подальшу розбудову компанії для досягнення майбутніх успіхів.

Олена Репа - директорка компанії "Заруддя Агро" не змогла поїхати для участі в конференції в Чорногорії, але також приготувала чудову презентацію. Її підприємство за дорученнням на конкурсі представляла голова Комітету жінок-підприємниць Київської ТПП Людмила Сізікова.

За рішенням жюрі конкурсу в 1-ій номінації (до 20 працюючих) перемогла компанія "BELIC " з Албанії, яка займається вирощуванням і продажем квітів, організацією свят і торжеств, у 2-ій номінації (більше 20 працюючих) переможцями визнали 2-х номінантів - "Merkator" з Чорногорії, яка займається графікою, дизайном та друкарством і ТОВ "Компанія "Фавор" з України!

Київська ТПП, члени Комітету жінок-підприємниць вІтають  наших переможниць!

Також висловлюємо особливу подяку та вдячність господарям, які радо зустріли представниць української ділової спільноти, дякуємо Едіт Даутович, президенту Асоціації підприємниць Чорногорії та організаторам конкурсу – Евеліні Парвановій, керівниці міжнародного проєкту та її колежанкам з Палати Кобленца, Німеччина!

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis