укр eng
 

Новини Київської ТПП

Президія Київської ТПП: про підтримку бізнесу та плани на майбутнє

 

За традицією, засідання відкривав президент Палати Микола Засульський, який поінформував про діяльність КТПП в умовах воєнного стану, практичний досвід співпраці з міжнародними організаціями, волонтерство Палати, гуманітарну діяльність та анонсував плани щодо подальших заходів для підтримки українського підприємництва.

Палата забезпечує максимальну підтримку українських виробників та представлення інтересів  малого та середнього бізнесу на міжнародній арені, зокрема для реалізації гуманітарних програм і використання різних запропонованих інструментів економічного розвитку та виставкової діяльності.

Палата всіляко сприяє реалізації міжнародних проектів. Сьогодні український бізнес продовжує отримувати допомогу від міждержавних донорських організацій.

Під час дискусії обговорювалася презентація грантової програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», а саме особливість, концепція й досвід реалізації грантової діяльності з українськими підприємцями.

Незважаючи на ситуацію в Україні, бізнес зберігає позитивний настрій і докладає зусиль для створення і збереження робочих місць - саме тому понад 15 компаній виразили довіру Київській палаті і подали заяви на членство. Президія затвердила прийняття у члени палати підприємців різних галузей та видів діяльності: компанії з виробництва будівельних матеріалів, транспортно-логістичні, юридичні, консалтингові та інші.

За час воєнного стану виникло багато викликів, які вимагають негайного реагування, однак колектив ТПП і далі функціонує та працює над покращенням економіки й підприємницької справи, докладаючи до цього великих зусиль.

Зміцнення ділових відносин із партнерами, створення умов для подальшої співпраці, зменшення цінових тарифів, продовження сприяння роботи з міжнародними організаціями, оптимізація членської бази та залучення до співпраці нових підприємств — такий був результат засідання.

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis