укр eng
 

Новини Київської ТПП

Синергія між українським бізнесом та цифровою платформою: результати успішного партнерства

Київська ТПП спільно з Комітетом підтримки експорту та інвестицій безперервно працює над зміцненням міжнародних торгових відносин й наданням можливостей для українських компаній, особливо в період воєнного стану.

Під час чергового обговорення з партнерами на засіданні комітету, компанія «Еквітестлаб» поділилася своїм практичним досвідом та думками стосовно нещодавньої роботи з цифровою платформою «Nazovni», презентація якої відбулася 29 вересня 2022 року за участю генерального директора Юлії Ні в стінах Київської ТПП. Вони наголосили, що програма зацікавила їх своїм спрямуванням на міжнародний ринок.

«Оскільки одним з пріоритетів компанії є розвиток міжнародного партнерства та експорт продукції на зовнішні ринки, ми скористались отриманою інформацією та зареєструвались на платформі, де надали відомості про компанію та надіслали свої пропозиції. Робота цифрової платформи «Nazovni» виявилась дуже дієвою. Ми вже отримали оперативні відповіді від 5 посольств, зокрема Естонії, Латвії та Азербайджану».

Беручи участь у заходах, організованих КТПП, українські підприємці можуть почути та отримати корисну інформацію від провідних експертів, і зробити свій внесок у розвиток підтримки експорту України та міжнародного економічного співробітництва.

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis