укр eng
 

Новини Київської ТПП

Корисні знайомства у колі Комітету жінок-підприємниць

Комітет жінок-підприємниць попри всі обставини, які притаманні нашому сьогоденню, продовжує серію зустрічей з відомими людьми, власниками бізнесу, коучами, які радо готові ділитися досвідом, зв’язками і, можливо, бути партнерами, допомагати знаходити відповіді на проблеми  у бізнесі.

Отже, Комітет жінок-підприємниць, який очолює перший віце-президент Київської ТПП Людмила Сізікова, відбувся!

Юрій Лященко - креативний і вмотивований бізнес-тренер із досвідом навчання підприємців і збільшення прибутку в їхньому бізнесі за короткий проміжок часу, засновник консалтингового НЦ Vektor group. Компанія Юрія Лященка відновила свою роботу в перші дні війни.

Серед безлічі тем і практичних кейсів Юрій віддає перевагу роботі зі своїми клієнтами та допомагає у тому, як збільшити прибутки малому і середньому бізнесу за короткий проміжок часу, охоче ділиться навичками організації, визначення пріоритетів та розвитку у людини, керівника, власника або менеджера аналітичного мислення. 

Юрій Лященко та його команда вірить у те, що добро, зроблене комусь, допомога, подарунок, підтримка, слова віри і любові повертаються до тебе  сторицею. Останні сім років Vektor group допомогає дітям-сиротам та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.  В 2017 році Юрій заснував Благодійного фонду «Фест добра», який допомагає дітям сформувати у собі стержень міцності і бажання жити і шукати своє призначення.

Юрій Лященко дуже орієнтований на спорт: «Раджу усім нашим підприємцям повернутися до спорту, розпочати «бій» за розвиток підприємства в триваючих умовах війни у нашій державі зі спорту. У спорті люди орієнтовані на результат. Спорт – це те, що у нинішніх умовах може допомогти і розслабитися, і сконцентруватися, поступово побудувати концепцію найближчого майбутнього і почати до нього прямувати. Спорт допомагає зрозуміти, як треба працювати, щоб досягти своєї мети».

Успішних людей відрізняє почуття вдячності, - упевнений Лященко. Успішні люди по своїй суті дуже вдячні, вдячні всім, - вчителю, тренеру, керівнику, колезі, друзям, навіть, якщо стосунки не були теплими, все рівно відбувається обмін енергією і в кінцевому підсумку, люди «навчають» один одного, і, перш за все, лояльності. Психологічні завдання часто у бізнесу пов’язані саме з витримкою. Вона у  бізнесу дуже потрібна. Всі успішні люди завжди з теплом згадують всіх, з ким звела їх доля. Це відчуття вдячності дає їм відчуття того, що вони не самотні у цьому світі». 

 

За словами Юрія, наразі для кожного підприємця та його справи дуже важливі репутація та охоплення аудиторії. У нинішніх умовах бізнесменам доводиться спиратися на особистісні якості, на себе самого та, образно кажучи, на «мою справу, яку я знаю, а я її знаю найкраще».  І що тут найголовніше? Поставте собі запитання: «Чим я відрізняюся від інших?». І тоді ви зрозумієте, наскільки готові до нового виклику, що треба доробляти.

«Чи спиратися на банківські інструменти під час війни? Де знайти гроші?» Спиратися і знайти гроші можна тільки у банку. Про це йшлося розмова з Валерієм Гудзенком - директором департаменту по роботі з ВІП- клієнтами «ТАСкомбанку».

У Валерія не було «стандартного» кар’єрного шляху, адже його досвід включав  практику лікаря-гінеколога. Потім  почався новий етапи у житті після отримання другої і третьої вищої освіти – у банківській справі та управлінні підприємством.

У банківській сфері Гудзенко  працює 12 років. Спочатку був «Свєдбанк», - представництво швецького банку в Україні. Потім розпочалася робота у «ТАСкомбанку». При цьому Валерій є генеральним директором «ТАС фарми» («Аптека ТАС»).

«Моя мета – сприяти зростанню. Наша команда намагається стимулювати підприємців, наших партнерів до роботи з фінансами та банками, до рішучих кроків у бік питання, як працювати і нарощувати фінанси, маючі певні вихідні дані. Всі вітчизняні підприємства як ніколи раніше потребують зараз сильної фінансової екосистеми.Вона зараз «розхитана», війна триває, в усіх галузях спостерігаються «провісання». Банк готовий допомогти, підтримати. Для кожного з вас ми готові ретельно розглядати ситуацію, ваші втрати, готові прораховувати варіанти, оптимізацію, якщо йдеться про кредитні кошти, що може або не може бути заставою і готові прийти разом з вами до певного рішення», - підкреслив Валерій Гудзенко.

«ТАСкомбанк» став членом Київської ТПП. Диплом та членський квиток Валерію Гудзенко вручила перший віце-президент Палати і голова Комітету жінок-підприємниць Людмила Сізікова. Вона запросила керівництво банку на засідання Комітету невипадково.

«Комітет жінок-підприємниць, та й Київська ТПП, наразі намагається запрошувати у гості нових членів, компанії, яким є що запропонувати УСІМ членам Палати з практичної точки зору! Тож такі зустрічі ми плануємо продовжувати і насичувати інформаційний простір Палати цікавими і найголовніше, корисними, знайомствами для ВСІХ», - сказала Людмила Сізікова.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis