укр eng
 

Новини Київської ТПП

Президія Київської ТПП: з думкою про минуле і планами на прийдешні часи

7 липня відбулась Президія Київської ТПП – знакова подія у житті організації і з точки зору того, що триває війна, і того, що організація не втратила темп і працює, до ТПП долучаються нові члени, і те, що в засіданні змогли взяти участь знакові компанії на мапі економіки держави, не дивлячись на поточні події.

За правилами Палати, під час Президії заслухали розгорнуту доповідь її президента, Миколи Засульського, який грунтовно, з цифрами і фактами розказав про діяльність організації за цілий рік, про досягнення напередодні війни, про величезну гуманітарну роботу, яка розгорнула ТПП у партнерстві зі своїми членами за останні 4 місяці.

У засіданні Президії взяв участь президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

У 2021 році по рейтингу Forbes, Київ став найкращим містом України для ведення бізнесу. Столиця, як повідомляв департамент економіки та інвестицій КМДА, потрапила до першої сотні в списку успішних міст світу. Є досягнення і у членів ТПП, підприємства опановували зарубіжні ринки, українська продукція підкорювала ринки світу. Членська база КТПП зросла до понад 1100 компаній.

Керівники підприємств, працюючи у профільних комітетах Палатах формували та подавали свої пропозиції, зауваження, готові рішення до ВР та КМДА.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності КТПП є міжнародна та зовнішньоекономічна діяльність, яка спрямована на розвиток економічного співробітництва членів Палати із закордонними колегами та просування вітчизняної продукції на зовнішні ринки.  Палата поглиблює свою співпрацю з палатами Вільнюса, Кракова, Лейпціга, Кобленца,  Братислави, Загреба, Парижа, Гамбурга, інших міст. У 2022 році, в лютому КТПП виступила співорганізатором участі українських підприємців у масштабній всесвітній виставці Gulfood у Дубаї.

З перших днів війни Палата стала активним об’єднуючим центром з надання допомоги нашим співвітчизникам. Тисячі тон гуманітарних вантажів з ліками, різним медичним обладнанням, товарами для перинатальних центрів, лікарень, питною водою, продуктами харчування, одягом, взуттям, товарами гігієни і багато іншого спільно з компаніями – членами поступають до Палати із-за кордону від партнерів і далі слідують шляхом, де їх потребують переселенці, діти, літні люди, захисники Вітчизни, майже по всій Україні. Київська ТПП стала партнером з логістики гуманітарної допомоги UNICEF в Україні. Цю роботу очолив віце-президент Київської ТПП Володимир Коляденко.

Найбільша столична асоціація бізнесу працює, розвивається і бачить нові перспективи у найближчому майбутньому.

У планах – допомога у вивченні іноземних ринків, у пошуку партнерів, інформування про особливості роботи закордонних ТПП, допомога у пошуку фінансування, адвокація інтересів бізнесу, підтримка столичних виробників у частині сприяння збуту їх продукції на території міста та всієї країни. Великі виклики покладають і велику відповідальність, але члени Київської ТПП до цього готові.

Під час засідання Президії новими членами Київської ТПП стали 6 столичних підприємств.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis