укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київська ТПП взяла участь в агротижні на “Експо 2020”

У павільйоні України на Всесвітній виставці «Експо-2020» (м. Дубай, ОАЕ) відбувся тематичний  тиждень «Agro UA: smart decisions». Захід проводився під час однієї з найбільших і найвпливовіших щорічних виставок  харчової промисловості та виробництва напоїв «Gulfооd 2022», серед учасників якої представники з понад 190 країн світу.

 

Участь в активностях презентації аграрного потенціалу України взяла делегація у складі заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тараса Дзьоби, тимчасового повіреного у справах України в Об'єднаних Арабських Еміратах Андрія Козлова, президента Київської торгово-промислової палати Миколи Засульського, директора департаменту взаємодії з експортерами та просування експорту Мінекономіки України Аліни Шишкіної, представника ТПП України в ОАЕ Бахтарі Хедаятолаха та генерального консула посольства України в Дубаї Хом'яка Олександра.

 

У рамках роботи бізнес-місії  відбулися зустрічі з керівництвом Торгово-промислової палати Дубаю та із Дубайським товарно-сировинним центром (DMCC) - найбільшої вільної зони в ОАЕ, в якій станом на 2021 рік було зареєстровано понад 18 000 членів. 

 

 

Київська торгово-промислова палат має тісне співробітництво із Об’єднаними Арабськими Еміратами.  Про це наголосив президент Київської ТПП Микола Засульський на зустрічі із паном Хамадом Буамімом - президентом  Дубайської палати.

Адже з 2014 року КТПП організовує стенди українських виробників на виставках Gulfood, Gulfood Manufacturing, Yummex Middle East, щорічно приймає участь у Gulfood Business Briefing. Дубайська ТПП є членом “Міжнародного Київського клубу Партнерських палат”. Київська палата нещодавно приймала делегацію Дубайського товарно-сировинного центру (DMCC), а також налагоджена співпраця з Представництвом ДТПП в Азербайджані. 

 

 

Микола Засульський підкреслив, що ми дуже цінуємо співпрацю із представництвом ДТПП у Азербайджані та бачимо додаткові можливості для його розвитку. Як варіант, є пропозиція відкриття на базі КТПП інформаційного центру Дубайської ТПП. 

За результатами зустрічі були також озвучені пропозиції опрацювати угоду про співпрацю між двома палатами та розглянути можливість проведення торговельно- інвестиційного саміту у Києві. Адже Україна має значний торгівельний та інвестиційний потенціал у багатьох сферах, зокрема машинобудування, агропромисловість, ІТ. Враховуючи питання продовольчої безпеки для ОАЕ та зони вільної торгівлі між Україною та ЄС є значний потенціал для двостороннього співробітництва. 

В рамках програми бізнес-місії відбулася робоча зустріч Миколи Засульського з Консулом України Олександром Хом’яком у приміщенні Консульства України в Дубаї. Сторони обговорили питання сприяння українським товаровиробникам на території Дубаю та північних еміратів ОАЕ.

 

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis