укр eng
 

Новини Київської ТПП

Українські та словацькі представники MICE-індустрії об’єднуються заради співпраці

Напередодні візиту до Словаччини, представники українських компаній взяли участь в онлайн зустрічі із словацькими колегами. 10 лютого у рамках проєкту «MICE industry: potential for cooperation», який реалізується ініціативою «EU4Business: Connecting Companies», українські підприємці познайомились із підприємцями зі Словаччини  з метою успішної організації В2В зустрічей відповідно до інтересів кожної сторони.

Учасників привітали Олександр Сіненко - координатор проєкту від Київської торгово промислової палати та Івана Кондашова - координаторка проєкту від Торгово промислової палати м. Братислава (Словаччина).

Кожен мав змогу протягом 3 хвилини коротко презентувати свою компанію. Тепер представників компаній очікує поїздка до Словаччини, яка стане можливістю для співпраці, обміну інформацією та досвідом, а також встановлення нових партнерських відносин. Адже Словаччина є привабливою країною завдяки своєму розташуванню в Центральній Європі, членству в ЄС та Шенгенській зоні, хорошій транспортній доступності та політичній стабільності.

Нагадуємо, метою словацько-українського проєкту є підтримка, співпраця та розвиток туризму, обмін інформацією та досвідом, що принесе обом сторонам не лише нову інформацію, натхнення, а й можливості для конкретної співпраці. Проєкт «EU4Business: Connecting Companies», керований Асоціацією європейських торгово-промислових палат EUROCHAMBRES та фінансований ініціативою Європейського Союзу «EU4Busines», спільно організований Словацькою торгово-промисловою палатою та Київською торгово-промисловою палатою.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis