укр eng
 

Новини Київської ТПП

Стратегічний план розвитку комітету жінок-підприємниць КТПП – цілі на наступний рік поставлено!

3 грудня відбулось засідання координаційної групи комітету жінок-підприємниць Київської торгово-промислової палати. На порядку денному стояло головне питання - напрацювання стратегічного плану розвитку на наступний рік.

Більше, ніж 2 години плідних дискусій, креативних пропозицій та ідей - і все заради втілення амбітної мрії - створити комітет, який буде допомагати його членкиням розвивати свій бізнес, вдосконалюватись і досягати цілей.

Людмила Сізікова, перший віце-президент Київської ТПП, голова комітету жінок-підприємниць, поділилась підсумками засідання:

 «Чому наше засідання є таким важливим? План роботи комітету має відповідати стратегічному плану Проекту, розпочатому в 2021 році Ремісничою Палатою м. Кобленц, Німеччина, який фінансово підтримується Федеральним Міністерством економічного співробітництва і розвитку (BMZ), і розрахований на 3 роки. Партнерами проекту є 7 об'єднань жінок підприємців і ремісників з 6 країн західних Балкан і України. І в тому числі наш комітет! Його мета - посилення об'єднань жінок підприємниць країн учасниць Проекту, посилення їх впливовості і ролі, захист інтересів жінок підприємниць і консолідація об'єднань. На досягнення цих цілей Уряд Німеччини виділив досить значні кошти.

Координаційна група досить плідно попрацювала над питаннями досягнення запланованих  результатів Проекту за перший рік його роботи, а також над питанням індикаторів досягнення цілей. Адже  і результат і індикатори досягнення мають відповідати Плану проекту, затвердженому в вересні 2021 року координаційною радою, яка збиралась в м. Кобленц і членами якої є всі голови об’єднань жінок ремісників і жінок підприємниць країн, учасниць проекту, в тому числі і я, як голова комітету.

 Творча атмосфера, професіоналізм та чай, кава і смачнючі кисломолочні продукти від компанії «Фавор» (ТМ «АМА»), які на засіданні презентувала власниця компанії, член Президії КТПП, член комітету і координаційної групи пані Раїса Михайлова, значно сприяли діловій дружній атмосфері. В результаті – ми склали План на наступний рік, подумали про те, як завершити цей рік  і точно знаємо, якими ми можемо стати через рік роботи! Впевнена, всі члени координаційної групи вже чекають наступного засідання, а члени комітету - наших наступних дій. Адже ми, жінки, наразі народжуємо нову сильну спільноту і нам подобається цей процес!»

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis