укр eng
 

Новини Київської ТПП

У Києві відбувся Восьмий Національний кластер кібербезпеки

Віце-президент Київської торгово-промислової палати та голова Антикризового центру кіберзахисту бізнесу при ТПП України Володимир Коляденко взяв участь у Восьмому Національному кластері кібербезпеки та пресконференції, що проходили 4 листопада. На заході представники РНБО, НКЦК, CRDF Global в Україні обговорили цілі, завдання, заходи Національної стратегії кібербезпеки. Серед спікерів були Сергій Демедюк, заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України; Сергій Прокопенко, керівник управління забезпечення діяльності НКЦК; Михайло Верич, заступник керівника програм, Фонд цивільних досліджень та розвитку США.

Володимир Коляденко розповів про проведення Місяця кібербезпеки 2021 як приклад приватно-державного партнерства. Адже в 2018 році, за ініціативи ТПП України, Київської ТПП та Держспецзв’язку,  Україна приєдналася до європейської традиції і  четвертий рік поспіль провела 1-31 жовтня  2021 року Місяць кібербезпеки в Україні. Основна мета – інформування суспільства, бізнеса про  загрози у кіберпросторі, що формується, розуміння нової кібербезпекової реальності, усвідомлення, що кібербезпека – це механізм, який максимізує нашу здатність безпечно розвивати бізнес,  комунікації та контент у зв'язаному цифровому світі. Ключовою подією Місячника став четвертий Міжнародний форум «Кібербезпека – захитимо бізнес, захистимо державу», де представники влади, бізнесу та громадськості - близько тисячі учасників та 30 спікерів зібрались, щоб ознайомитись з потенціалом України в сфері кібербезпеки, обмінятись досвідом і актуальною інформацією для більш ефективної взаємодії бізнес-влада як однієї з основних складових цифрового перетворення держави.

Заступник секретаря РНБО Сергій Демедюк підкреслив, що оперативний обмін інформацією та даними між приватним та державним секторами щодо кіберінцидентів є ключовим завданням для всіх структур, які працюють в сфері кіберзахисту.

Засідання мало на меті презентувати розподіл функцій і сфер відповідальності урядових інституцій залучених до втілення цілей Стратегій та представити орієнтовні плани реалізації її положень. Окремим завданням було надання можливості представникам міжнародної та донорської спільноти, приватного сектору поставити запитання ключовим суб`єктам імплементації Стратегії та отримати відповіді, роз`яснення.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis