укр eng
 

Новини Київської ТПП

Вітаємо Київський національний торговельно-економічний університет з 75-річним ювілеєм!

19 жовтня з нагоди 75-річчя від дня створення Київського національного торговельно-економічного університету відбулись онлайн -урочисті та святкові заходи.

Участь в урочистостях взяв президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський. Ректор Анатолій Мазаракі розповів про історію університету та його складний шлях становлення. Історія університету складається з величезної кількості яскравих фактів, неймовірних історій успіху, значущих відкриттів і розробок.

Він став визнаним суспільством та міжнародною спільнотою продуцентом високоінтелектуальних фахівців, інноваційним навчально-науковим комплексом європейського рівня з потужною матеріально-технічною базою, новітніми освітніми технологіями, глобальними інформаційними мережами.

У програмі заходу – виступи та привітання партнерів, конференції, симпозіуми, змагання, студентські перфоманси, круглі столи та інші мистецькі заходи.

Ми щиро вітаємо Київський національний торговельно-економічний університет з нагоди 75-ї річниці від дня його заснування !

            Як свідчить статистика, у нинішніх непростих умовах пандемії торгівля залишається рентабельною та інвестиційно-привабливою частиною бізнесу.

            Ефективна діяльність Київського національного торговельно-економічного університету є вагомою позитивною складовою цього процесу.

            У всі часи свого існування  університет залишався храмом науки. Серед десятків тисяч його вихованців - відомі політики та державні службовці, визнані керівники підприємств, науковці, працівники сфери послуг, торгівлі, менеджери, економісти та маркетологи.

            Зараз університет є потужним методологічним та науковим центром, який має найсучаснішу учбову базу що забезпечує всі умови для навчання й наукових досліджень.

            Ректор, керівництво, педагогічні й наукові працівники, увесь колектив університету означені високою кваліфікацією, мають націленість на досягнення значущих професійних результатів.

            З нагоди Вашого свята побажаємо усьому колективу університету впевненості в досягнені поставлених високих цілей, здоров’я, благополуччя, миру та злагоди.

Дякуємо за запрошення долучитись до святкування! 

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis