укр eng
 

Новини Київської ТПП

Україна вперше за багато років представлена власною локацією на виставці «Експо-2020» в Дубаї

Павільйон України відкрився на Всесвітній виставці «Експо-2020» в Дубаї, яка є найбільшою виставковою подією та об’єднує більше 190 країн світу, міжнародні організації та найбільші світові інноваційні кампанії.

На виставці кожна країна має власний павільйон. Україна одна з перших провела Національний день, під час якого була можливість продемонструвати свої здобутки, культурний бекграунд та потенціал до розвитку та співпраці. Участь в Ukraine National Day взяли представники офіційної та ділової делегації України та ОАЕ.

Святкування Національного дня України почалось у центральному об’єкті Експо 2020 Al Wasl Plaza. В рамках заходу відбувся бізнес-форум, де обговорювали співпрацю в енергетиці, цифровій комерції та запровадження інновацій у агросфері й будівництві.

Співорганізаторами форуму виступили ТПП України за підтримки Київської ТПП, зокрема Центру підтримки експорту КТПП.

У заході взяли участь українські та еміратські компанії, експерти й урядовці. Вони презентували економічні можливості України, обговорювали інновації в енергетиці, агропромисловому секторі й цифровізацію. Підприємці безпосередньо спілкувались із представниками бізнесу ОАЕ під час B2B-частини.

За програмою Ukraine National Day виступив Національний академічний оркестр народних інструментів України (НАОНІ) за участі робота-диригента Jubilee Stage та відбулось проекційне шоу на куполі 360 в сучасній інтерпретації українських мотивів.

Український павільйон на виставці «Експо-2020» в Об’єднаних Арабських Еміратах - це єдиний простір, поділений на три тематичні групи: розумне життя, розумне мислення, розумні почуття. Кожна з груп розкриває можливості раціонального, технологічного та екологічного існування крізь призму технологій та інструментів, доступних сьогодні більшості населення світу. Внутрішнє наповнення павільйону відображає унікальність і самобутність українського народу, нашої культури крізь призму сучасних технологій. Основний акцент зроблено саме на інноваціях, які роблять побут екологічним, енергоємним та раціональним.

За задумом організаторів, «Експо-2020» в Дубаї стане рушійною силою для втілення глобальних інновацій, що надихають на створення креативних рішень, реалізація яких можлива в різних масштабах. Заявлена мета проведення виставки - створення єдиної мережі співпраці між країнами, організаціями і новаторами для спільного вирішення глобальних проблем.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis